Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Zdeněk Venclů je mistrem České republiky

09. 11. 2018

Mlázovický závodník dominoval celou sezónu a připsal si řadu úspěchů.

O tom, že v Mlázovicích žije velmi nadějný judista, kterému se daří v dorostenecké kategorii (do 46 kg), jistě každý ví. Letos ovšem Zdeněk Venclů překonal všechna očekávání a stal se nejlepším v republice.

Zdenda letos zintenzivnil tréninky a ještě lepší výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. V tomto roce začal hostovat v dorostenecké lize za Sokol Hradec Králové a sbírá v takzvané muší váze zkušenosti i body. Vyhrál celý seriál Českého poháru (Ostrava, Jablonec nad Nisou, Chomutov, Brno a Teplice) naprosto suverénně ve své kategorii s počtem 64 bodů.

Další pódium přidal na mistrovství v Poznani, kde vybojoval krásné druhé místo. Na mistrovství Koroška Open ve Slovinsku se pral jako host za TSC Turnov, pod vedením trenéra Jakuba Mareše, a získal ceněné páté místo. O bronz bojoval pět minut.

Jeho největším úspěchem v tomto roce je však stříbrná medaile v nejprestižnějším turnaji, s celosvětovou účastí, na WARSAW JUDO OPEN, kde porazil soupeře z Maďarska, Belgie, Polska a Litvy. Až ve finále, po velmi vyrovnaném souboji, podlehl soupeři z Ukrajiny. Bral nádhernou stříbrnou medaili a užil si překrásný ceremoniál.

Aby toho nebylo málo, nadělil si pěkný dárek k narozeninám. Byl první nasazený na Mistrovství České republiky, konané v sobotu 3. listopadu 2018 v Městské sportovní hale v Brně, které v den svých patnáctých narozenin vyhrál a zaslouženě získal titul Mistra republiky!

Nyní hlavní sezóna končí, ale Zdenda jezdí dále trénovat několikrát týdně do Hradce Králové, k renomovanému trenérovi  panu Pavlu Petříkovovi staršímu a připravuje se na další sezónu. Dostal pozvánku do české reprezentace a v příštím roce se také chystá na studium v Hradci Králové.

Zdendo, ať se Ti daří ve sportu i při studiu, a hlavně ať Tě to stále baví a vydrží zdraví!


Foto: Zdeněk Venclů st. 
 

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!