Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Vynikající vstup do sezóny

05. 09. 2005

Mlázovičtí volejbalisté vstoupili výborně do nové sezóny 2005/2006. V mixech porazili jednoznačně Hořice "B" 3:0, stejným výsledkem zdolali muži rovněž tým Hořice "B".

Okresní přebor mixů

Mlázovice vs. Hořice "B" 3:0 (25:21, 25:14, 25:18)

Páteční odpoledne bylo ve znamení 1. kola nového ročníku okresního přeboru smíšených družstev ve volejbalu. Mistr loňské sezóny, domácí Volejbal Mlázovice se již těšil na svého soupeře a vůbec si nepřipouštěl jiný výsledek než jednoznačné vítězství. Ovšem začátek tak vůbec nevypadal. Mladičká hořická záloha kladla velmi tvrdý odpor a několikrát v setu vedla. Agresivními smeči točili skóre na svoji stranu. Naši volejbalisté se obtížně prosazovali a je potřeba přiznat, že jen horko těžko drželi se soupeřem krok. Většina bodů soupeře pramenila z chyb domácího týmu, kterých bylo až příliš. Proto si všichni oddychli, když nakonec Mlázovice dovedly první set k vítězství v poměru 25:21.
Druhá sada vypadal úplně jinak. Dařila se nám rozehrávka, smeče, vykrtí pole i podání. Naprosto nekompromisní vítězství 25:14. Ve třetím setu dal trenér příležitost zahrát si i lavičce. Milan Dittrich dal jasně najevo, že i on je špičkový volejbalista a kvalitním výkonem potvrdil, že je platným hráčem. Ani v tomto dějství nedošlo k hernímu zvratu, a tak jej získali opět domácí. Vykročili tak nesměle k náročné obhajobě loňského prvenství.

Sestava Mlázovic
Libor Švandrlík, Jiří John, Tomáš Komárek, Martin Kinčl, Karel Všetečka, Milan Dittrich, Vlasta Johnová, Petra Holečková

Trenér Mlázovic
Tomáš Komárek

Rozhodčí
Zdeněk Gabriel


Okresní přebor mužů

Mlázovice vs. Hořice "B" 3:0 (25:10, 25:9, 25:12)

V sobotu odpoledne jednoznačným vítězstvím získal domácí tým první tři body do tabulky.

Sestava Mlázovic
Jiří John, Tomáš Komárek, Martin Kinčl, Karel Všetečka, Milan Dittrich, Jan Štěrba

Trenér Mlázovic
Tomáš Komárek

Rozhodčí
Zdeněk Gabriel











Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!