Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Volejbalisté úspěšně vstoupili do sezóny

15. 05. 2006

Vítězné tažení mlázovických mužů v okresním přeboru nazastavila ani dlouhá zima. V úvodním kole jarní části zvítězil Volejbal Mlázovice na hřišti týmu Hořice "B" 3:1.

Okresní přebor muži
Volejbal Hořice "B" vs. Mlázovice 1:3 (23:25, 23:25, 25:20. 21:25)


Páteční podvečer patřil předehrávce 6. kola okresního přeboru volejbalu mužů. Naši volejbalisté zavítali do Hořic, kde proti nim nastoupil třetí tým podzimní tabulky, Hořice "B". Základ hořického družstva tvoří především nadějní junioři, doplnění o několik zkušených borců. Ovšem to neznamená, že by to byl lehký soupeř, spíše naopak. Nasazení a odhodlání vítězit, spolu s rychlostí a silou, předurčuje Hořice "B" k velmi slušným výkonům.

První dva sety byly velmi vyrovnané. Nikdo se nedokázal utrhnout na větší počet bodů od svého protivníka. Hrál se poměrně slušný volejbal, jedinou kaňkou této podívané byla slabá úroveň rozhodčího. Velké množství dotyku sítí, přešlapů a dalších technických chyb, které zůstaly nepovšimnuty, rozhodně nedávaly jeho výkonu doboru vizitku. Mlázovice se tím však nedaly znechutit a zkušeně kontrolovaly vývoj obou sad, které shodně vyhrály nejtěsnějším rozdílem 25:23.

Ve třetím setu Hořice zpřesnily hru, navíc se našim přestalo dařit na mnoha herních liniích. V průběhu hry jsme prohrávali až o 8 bodů. Zlepšeným výkonem jsme sice soupeře dotáhli, ale jeho výhře 25:20 se již zabránit nepodařilo. Poslední hra byla celá ve znamení zkušeného výkonu Volejbalu Mlázovice. Završena byla výhrou 21:25.


Sestava Mlázovic: Jiří John, Zdeněk Břízek, Martin Kinčl, Lukáš Orct, Milan Dittrich, Tomáš Komárek, Karel Všetečka



Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře
#1 | Jiri John | 16. 05. 2006 15:49
Dobry volejbal,hralo se v dobrem tempu,ale diky urcite take patri divakum, kteri prijeli podporit svuj team.
*1* Jeste jednou velke dik fanouskum! *1*