Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Jste spokojeni se službami mlázovické knihovny?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 3

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Volejbalisté ukončili sezónu čtvrtým místem

14. 07. 2013

Okresní přebor smíšených družstev má za sebou další ročník. Mlázovičtí hráči slibnými výkony v jarní části atakovali stupně vítězů, nakonec skončili čtvrtí.

Před zahájením ročníku 2012/2013 se vedla velká diskuze, zda-li vůbec domácí družstvo přihlásit do soutěže. Dlouholetá tradice účasti a zájem mladší generace, která chtěla sbírat zkušenosti, rozhodly o podání přihlášky.

Podzim se ovšem nevydařil podle plánů. Nevyrovnané výkony a časté změny v sestavě kvůli absenci mnoha opor, vedly k nelichotivým výsledkům a Mlázovice přezimovaly v tabulce dva body od posledního místa. V Jarní části se do hry zapojili prakticky všichni, kdo mohli a na výkonech to bylo hned znát. Výrazně se zlepšil herní projev a s ním přišly i povzbudivé výsledky. Vždyť Mlázovice porazili celkově třetí Bělohrad na jeho půdě, velmi potrápily druhý Tužín a sehrály vyrovnanou partii ve Vysokém Veselí, které bylo neotřesitelným lídrem soutěže. Bohužel, rozhodující poslední utkání doma s Vysokým Veselím se nevyvíjelo šťastně a tak celkově patří domácím hráčům a hráčkám těsně čtvrté místo.

I když původní plány jistě mířily na vyšší pozice, můžeme vzhledem k vývoji během podzimu hovořit o solidním výsledku. Především předvedená hra v jarní části jasně dokazuje stabilní kvalitu mlázovického volejbalu a je příslibem do dalších let. O tom, jestli vůbec bude okresní přebor mixů na Jičínsku v příštím roce pokračovat a zúčastní-li se ho i naši hráči, rozhodnou následující týdny.


Za Mlázovice v OP Mixů 2012/2013 nastupovali:
Jiří John, Ondřej Huťa, Martin Kinčl, Zdeněk Břízek, Tomáš Komárek, Milan Dittrich, Martin Černý, Karel Všetečka, Vlasta Johnová, Veronika Huťová, Monika Tringelová, Marcela Dittrichová.

Konečné pořadí:
1. Vysoké Veselí 21 b.
2. Lesan Tužín 20 b.
3. Lázně Bělohrad 18 b.
4. Mlázovice 17 b.
5. Šárovcova Lhota 15 b.
6. ASPV Jičín 14 b.
7. Gymnázium Jičín 11 b.

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!