Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Volejbal Mlázovice vstupuje do sezóny 2005/2006

30. 08. 2005

Mistr okresního přeboru mixů 2004/2005 zahajuje nový ročník se stejnými ambicemi jako loni. Navíc, Mlázovice nasazují další tým do OP mužů.

Ani neuběhlo moc času a po loňské veleúspěšné sezóně v soutěži okresního přeboru mixů, kde získal domácí tým titul okresního přeborníka, vstupuje Volejbal Mlázovice do nového ročníků okresních volejbalových soutěží. Oproti loňskému roku, bude mlázovický volejbal hrát kromě tradiční soutěže smíšených družstev, také soutěž okresního přeboru mužů.

Mistrovské družstvo má jasný cíl - obhajobu titulu. Nižší ambice si jako suverénní vítěz nemůžeme klást. Z přeboru vypadl jeden z největších mlázovických soupeřů - Volejbal Soudná, takže se může zdát, že jsou Mlázovice ještě větším favoritem než loni. Ale zdání klame. Pokořená Jiskra Hořice, dlouholetý suverén předchozích ročníků, si rozhodně nenechá líbit utržené porážky a bude chtít jiskrnou odvetu. Stejně tak ambiciózní záloha Hořice "B", se zlepšuje zápas od zápasu a bude určitě těžkým soupeřem. Podcenit však nesmíme žádného soupeře, ve sportu je možné vše.

Novinkou letošní sezóny je nasazení družstva mužů do OP. V této soutěži je těžké hovořit o plánovaném umístění. Mezi jasné favority patří loňský vítěz - Lázně Bělohrad a také odvěký rival mlázovických volejbalistů - Volejbal Pecka, který skončil na druhém místě se tejným počtem bodů, jako vítěz. Naše družstvo je zvyklé hrát pouze mixy, přeci jenom herní systém mužů bude poněkud odlišný, a tak dobrým výsledkem, který si můžeme přát, je umístění do třetího místa a také produkce pohledného volejbalu.

V sestavách oproti loňskému ročníku nejsou žádné změny, s výjimkou absenece Lukáše Orcta, který je na zahranhiční stáži až do prosince 2005 a také zařazení Miroslava Víznera do týmu mužů, který hrál úspěšně mnoho let krajský přebor za družstva Jičína.

Dovolujeme si tímto pozvat mlázovické fanoušky na všechny zápasy. Věříme, že potvrdí svoji pověst nejlepšího publika v regionu a svoji početnou návštěvou podpoří naše hráče k dalším vítezstvím. O termínech zápasů bude pravidelně informovat místní rozhlas, budou vyvěšeny plakáty (Restaurace Radnice, Jednota Mlázovice, Nákupní středisko Všetečka a vývěsní tabule v Mlázovicích) a v neposlední řadě najdete veškeré informace, výsledky, tabulky a komentáře na našich internetových stránkách www.mlazovice.cz v rubrice volejbal.

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!