Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Jste spokojeni se službami mlázovické knihovny?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 3

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Tomáš Kulhánek úspěšně reprezentuje městečko

13. 12. 2015

Mlázovice mají dalšího výborného sportovce, který o sobě dává vědět na celorepublikové úrovni.

V sobotu 5. 12. 2015 se konal Vánoční turnaj judistů v Semilech. Tímto sportovním kláním byla zakončena letošní sezóna, která byla zvláště úspěšná pro Tomáše Kulhánka z Mlázovic. Tomáš v tomto roce přestoupil do kategorie mladších žáků a výborně se mu dařilo. V krajských přeborech skončil nejhůře třetí a v národních turnajích byl vždy do 5. místa.

Po celý rok sbíral body pro kvalifikaci na mistrovství republiky, což se mu podařilo, a mohl tak reprezentovat jičínský judistický oddíl na přeboru České republiky mladších žáků v Ostravě 21. listopadu 2015. Na těchto závodech byla veliká konkurence. Většinou zde závodili reprezentanti, kteří byli výkonnostně i věkově před Tomášem. Přesto se mu podařilo obsadit překrásné 5. místo a získal nejlepší umístění z jičínského oddílu.

V sobotu úspěšnou sezónu zakončil zlatou medailí, kterou se celková bilance medailových umístění ještě více rozrostla. Tomáš za svou krátkou kariéru nasbíral 12 medailí, z toho 2 bronzové, 3 stříbrné a 7 zlatých. Přejeme mu úspěšný vstup do závodů v příštím roce.


Foto: Jana Kulhánková

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!