Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Jste spokojeni se službami mlázovické knihovny?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 3

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Nohejbalisté vyhráli Šlikovskou ligu

06. 10. 2013

První ročník nové okresní nohejbalové soutěže vyhráli s přehledem hráči z Mlázovic. Přemožitele nenašli ani při závěrečném turnaji sezóny.

O tom, že mají Mlázovice kvalitní volejbalisty i fotbalisty ví skoro každý. Velmi rychle se k nim však přidali i nohejbalisté. Tento sport má v městečku velkou tradici, na kterou před lety navázala skupinka nadšenců. Pravidelně trénují na kurtu s umělým povrchem a od jara do podzimu si užívají krás nohejbalu.

Hráči proto velmi uvítali založení nové soutěže na okrese. Podle místa vzniku se jmenuje Šlikovská liga a u jejího zrodu stál Michal Rambousek, starosta Šlikovy Vsi. První ročník proběhl od května do září letošního roku a zúčastnilo se ho pět družstev.

Soutěž byla pojata jako dvoukolová, každý tým se utkal s každým, vždy jednou na vlastním hřišti. Hrálo se na dva vítězné sety. A pro mlázovické se úvodní ročník stal hned vítězným. Prvenství bylo navíc suverénní, Mlázovice neokusily ani jednou v sezóně chuť porážky. Nastupovali za ně v různých obměnách především tito hráči: Josef Roba, Pavel Hynčica, Petr Hynčica, Pavel Herbrych, Miroslav Roubal, Martin Kraus, Zdeněk Venclů a Ondřej Huťa.

Vyhlášení výsledků premiérového ročníku proběhlo na hřišti ve Šlikově Vsi, v sobotu 7. září 2013. Zároveň s tím uspořádali pořadatelé pro účastníky ligy závěrečný turnaj, který se podařilo týmu z Mlázovic vyhrát také a potvrdit, že mu putovní pohár z prvního ročníku Šlikovské nohejbalové ligy právem náleží.


Text a foto: Josef Roba

 

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!