Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Muži porazili Pecku a upevnili si vedení v soutěži

23. 05. 2006

Další kolo okresního přeboru mužů postavilo proti sobě dva nejlepší týmy podzimu. Mlázovice nezaváhaly a Pecku porazily 3:1. Shlédněte video ukázku z deštivého zápasu.

Okresní přebor muži
Volejbal Mlázovice vs. Volejbal Pecka 3:1 (25:19, 18:25, 25:23, 25:22)


I když předpovědi meterologů nebyly na sobotu zrovna příznivé, počasí se zdálo být rozumné. Až do začátku zápasu. Prakticky s prvním dotykem míče, při rozehrávce před utkáním, začalo drobně pršet. Déšť stále sílil, takže hráči ze sebe museli vydat maximum. Ani voda padající neustále z nebe, však neodplavila dobrou formu domacího družstva. Jedinou komplikací před utkáním byla absence rozhodčího. Asi chtěl sledovat semifinále mistrovství světa v hokeji. Nebo že by nevěděl, kudy se jede do Mlázovic? Každopádně je to ostuda, tohle se bez omluvy nedělá pane rozhodčí.

První set byl velmi snadnou záležitostí. Mlázovice dobře kombinovaly, dařilo se nahrávačům i smečařům. Pecka měla velké problémy s vykrytím pole. Ve druhém setu se ale soupeř rozehrál a bylo po sobotní idylce. Hra se vyrovnala, sadu nakonec získal ve svůj prospěch soupeř.

Po druhém setu musel vystřídat domácí hráč Tomáš Komárek ze zdravotních důvodů. Ještě štěstí, že během utkání dorazil smečař Martin Kinčl, protože nikdo jiný k dispozici nebyl. Třetí dějství získali na svoji stranu opět domácí. Mezi nimi se svou hrou zaskvěl především Honza Štěrba, který svými přesnými a tvrdými smeči přiváděl soupeře do role statistů.

Ani ve čtvrtém setu již naši volejbalisté neponechali nic náhodě a tento mokrý a dramatický zápas ukončili ve svůj prospěch.


Sestava domácích: Martin Kinčl, Jan Štěrba, Zdeněk Břízek, Karel Všetečka, Milan Dittrich, Tomáš Komárek, Jiří John



Fotogalerie a video Blanka Johnová


Fotogalerie

Přílohy

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!