Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Mlázovický mixík potěšil hráče i fanoušky

10. 08. 2012

V sobotu 4. srpna 2012 proběhl v Mlázovicích již čtvrtý ročník volejbalového turnaje smíšených družstev. Letos, za rekordní účasti startujících, nedosáhli domácí na vítězství a skončili těsně druzí za týmem Všestar.

Stoupající prestiž letního turnaje se odrazila i ve zvýšeném počtu soutěžících. Letos poprvé nastoupilo u koupaliště 10 týmů, které byly rozlosovány do 2 skupin. V nich se utkal každý s každým na zkrácené sety a první dva ze skupiny poté postoupily do finálových bojů. Družstva na dalších příčkách si zahrála o konečné umístění.

V bitvě o třetí místo porazili hradečtí volejbalisté Třtěnici, která obsadila čtvrtou příčku. Posledním duelem bylo pochopitelně finále, ve kterém změřili síly domácí hráči s borci ze Všestar. Utkání bylo napínavé od začátku až do konce. V třísetové bitvě měli nakonec více sil hosté a tak Všestary celý turnaj vyhrály, právě před Mlázovicemi. Další domácí tým skončil šestý.

Celý den se hrálo na obou hřištích, antuce i kurtu s umělým povrchem. Diváci, kterých přišlo velké množství, shlédli řadu zajímavých soubojů. Turnaji přálo počasí, bylo téměř ideální. O občerstvení se zase vzorně staral Zdeněk Fišer. Mlázovický volejbal uspořádal povedený turnaj. Pohodová atmosféra celého soutěžního dne se přenesla na všechny účastníky, kteří ještě před odjezdem domů avizovali velké přání zúčastnit se opět příští rok.


Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!