Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Mlázovický mixík již podvanácté

07. 08. 2019

V sobotu 3. srpna 2019 se v Mlázovicích uskutečnil turnaj ve volejbalových mixech. Hráči předvedli parádní výkony.

Oblíbený volejbalový turnaj napsal další dějství. Zahájení proběhlo v půl deváté ráno, následovala prezence týmů, rozlosováni a za půl hodinky začal první zapas.

Turnaje se zúčastnilo 6 týmů a to: Kamenožrouti (Praha), Marná snaha (Všestary), Kongo (Miletín), Velkej přešlap (Mlázovice + Praha), Bůčci (Nová Paka), Wobobegde (Nová Paka). Města v závorkách jsou jen přibližná, hráči se většinou do družstva poskládali z více míst.

Celkem bylo odehráno 15 zápasů. Nakonec to vyšlo tak, že poslední zápas se hrál zároveň o první místo (Kamenožrouti vs. Kongo). I když skončil remízou 1:1 (20:16, 12:20), tak na body vyhrálo Kongo. Hrála se jenom základní skupina (každý s každým), proto žádný 3. rozhodující set.

Až na jednu krátkou dešťovou přeháňku proběhl turnaj bez problémů. Bez mikrofonu byla sice náročnější organizace a nahánění týmů na hřiště, ale vše se podařilo zvládnout. Odehrály se hodně vyrovnané zápasy, všichni si volejbal užili a těší se na další rok.

Pořadatelé nezapomněli ani na občerstvení. Kromě standardní nabídky hospůdky na koupališti, měli hráči připravený výborný oběd -  lornu s masem a zeleninou.

Hlavni organizátoři: Jiří John, Zdeněk Břízek, Hana Kohoutová
Sponzoři: Městys Mlázovice, Zdeněk Břízek, Zdeněk Fišer, Tomáš Herbrych


Text: Jiří John

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!