Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Mlázovice vstupují premiérově do krajského přeboru

28. 08. 2006

Startují volejbalové soutěže a tak i Mlázovice zapojují družstvo mužů do kraje a mixy do okresního přeboru. Fanoušci se mohou těšit na velké množství zápasů našich barev.

Přicházející podzim nesignalizuje pouze změna barvy listů na stromech, ale i počátek regionálních volejbalových soutěží. Mlázovičtí muži, svojí účastí v krajském přeboru, začínají psát novou kapitolu historie sportu v Mlázovicích. Krajský přebor se hraje systémem 2 zápasů v jeden den, se stejným soupeřem (kvůli minimalizaci nákladů na dopravu). Na jaře se vše otočí a z domácích se stanou hosté. Ve skupině jsou Mlázovice spolu s dalšími 9 účastníky, což znamená, že na podzim i na jaře odehrají 18 zápasů. Jedná se o velké zatížení, které prověření kvality a soudržnost celého družstva. Naši fanouškové se mohou těšit například na soupeře z Vrchlabí, Benešova u Semil, Mladých Buků, Libáně, Rokytnice nad Jizerou, Žacléře a dalších známých míst. Naši muži budou, jako absolutní nováček v soutěži, především sbírat zkušenosti. Jejich cílem je udržení se ve skupině i na další sezónu.

Oproti tomu v mixech nastupujeme jako mírný favorit soutěže, ve které téměř nezůstal kámen na kameni. Dlouholetí lídři okresního přeboru, družstvo Hořice "A", již nenastoupí, stejně tak někteří další dlouholetí rivalové našeho týmu. Můžeme se tak těšit na nováčky. Stejně tak i Mlázovice budou nasazovat do zápasů především mladé začínající volejbalisty, aby získali přehled a tak říkajíc se v oficiálních zápasech "otrkali". Skupinu tvoří 5 družstev, což znamená 4 zápasy na podzim a totéž na jaře.


Detailní informace o průběhu obou soutěží, výsledky, aktuální tabulku, komentáře a dlaší zajímavosti naleznete na našich stránkách v sekci VOLEJBAL.

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře
#4 | dajas | 29. 09. 2006 14:23
klíííd já si jen myslím, že trochu chybí soudnost. Pokud někdo viděl ty zápasy tak ho sakra musel bolet zrak, teda ehm oči...pokud neoslepnul z té nádhery. Ono to možná tak nevypadá, ale některé situace na hřišti jsou až srandovní. Zcela chybí herní systém, hráči nevědí ve kterých místech mají být ... atd*14* je na čem pracovat*1*
#3 | fanoušek volejbalu | 29. 09. 2006 09:37
Hele pokud mate nějakou kritiku tak si to běžte zkusit vy.Vy mistři, ono se řekne - oni nehrajou sQvěle že?ale aspon maji snahu a jdou za tím ne´, že sedí doma za počítačem a kritizují to dokáže každý blbec.jste fakt ubohýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý*3*
#2 | anonym | 27. 09. 2006 08:28
No jestli to nebude taky tím že to hrajou jiný lidi.....*14*
#1 | dajas | 26. 09. 2006 19:13
zdar,nějak tady chybí ty oslavné chorály na vaši sqelou hru... že by už kraj nebyl to co okres ?*52*