Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Jste spokojeni se službami mlázovické knihovny?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 3

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Mlázovice hostily 2. ročník volejbalového turnaje

24. 07. 2010

V sobotu 17. července 2010 uspořádali mlázovičtí volejbalisté 2. ročník volejbalového turnaje smíšených družstev, kterého se zúčastnilo pět týmů. Domácí obsadili první dvě příčky.

Původně bylo naplánováno, že do Mlázovic dorazí až dvanáct družstev z širokého okolí. Snad kvůli nepříznivé předpovědi počasí a velkému vedru nakonec turnaj odehrálo družstev jen pět, z toho dvě domácí. Hrálo se na antukovém kurtu u koupaliště, kvůli menšímu počtu účastníků nebyla záloha, v podobě hřiště s umělým povrchem, využita.

Turnaj začal v devět hodin a v průběhu dne se utkal každý s každým, na dva vítězné sety. Před šestou hodinou odpolední se v posledním zápase proti sobě střetly oba mlázovické týmy a tak byl poslední zápas vlastně i finálový.

V průběhu celého dne se o hráče vzorně staral Zdeněk Fišer v občerstvení na koupališti. Sponzory turnaje byl Karel Všetečka a Zdeněk Fišer.

Konečné pořadí:
1. Vyplázlej jazyk (Mlázovice 1)
2. Bombarďáci (Mlázovice 2)
3. Umbaba-U (Lodín)
4. MokroVolej (Mokrovousy)
5. Marná snaha (Hněvčeves)


Fotogalerie: Mirek Dvořák


Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!