Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Mikroregionální pohár patří opět Mlázovicím

11. 09. 2016

Volejbalisté vylepšili fantastickou bilanci v tradičním turnaji mixů. Mlázovice ani letos nenašly přemožitele a vrátily se na pomyslný trůn po roční přestávce.

V sobotu 10. září 2016 se konalo další dějství tradičního turnaje smíšených družstev ve volejbale, který pořádá Lázeňský mikroregion pro hráče z členských obcí. Dříve toto sportovní klání putovalo po několika obcích, ale vzhledem k jedinečnosti a vstřícnosti areálu na Pecce, se pořadatelské prostředí již nemění. Pohodový průběh turnaje umocnilo nádherné počasí.

Letos do městečka pod hradem dorazila pouze čtyři družstva. Ovšem na kvalitě hry to nic nezměnilo, každý ze startujících usiloval o vítězství. Malý počet týmů umožnil aplikovat nejspravedlivější a nejobjektivnější herní systém. Každý se utkal s každým a poté ještě první dva celky hrály finále a zbylé dva o třetí místo. Vítěz si musel své postavení tvrdě uhájit, pro žádné náhody zde nebylo místo.

Mlázovice ve skupině dvakrát vyhrály, jednou remizovaly 1:1. Velmi houževnatý a výborně hrající soupeř z Vidochova se stal zároveň druhým finalistou. V rozhodujícím utkání ovšem Mlázovice ukázaly svoji sílu a bez jakéhokoliv náznaku zaváhání získaly pohár předsedkyně Lázeňského mikroregionu a potvrdily, že jsou nejúspěšnějším týmem v historii turnaje. Za posledních pět let zvítězily hned čtyřikrát. Třetí místo vybojovali hráči z pořádající agentury Terra Nostra.

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!