Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Domácí fotbalisté ovládli letní turnaj

29. 07. 2012

Tropické teploty a kvalitní výkony doprovázely první ročník turnaje v malé kopané. V přátelské atmosféře se odehrál zajímavý sportovní podnik zakončený vítězstvím Mlázovic.

Po mnohaleté odmlce se vrátil ke koupališti letní fotbal. Místní fotbalisté, za podpory městečka a provozovatele občerstvení Zdeňka Fišera, uspořádali v sobotu 28. července 2012 turnaj v malé kopané. Vzhledem k tomu, že tento termín byl na okrese obsazený i dalšími sportovními akcemi, zahrálo si nakonec jen 5 týmů. Průběh horkého letního dne však ukázal, že to byl počet ideální.

Hrálo se systémem každý s každým, 2x12minut. Na hřišti bylo vždy pět hráčů a brankář. Některá družstva měla dostatečný počet náhradníků na střídání, někdo odehrál vše v základní sestavě, což byl v úmorném vedru obdivuhodný výkon. Nutné je také smeknout před Mirkem Lonerem, který obětavě odpískal všechna utkání.

Po odehrání základní skupiny byl na pořadu zápas o třetí místo, ve kterém zvítězil Lukavec. Poté již přišlo na řadu finále. Domácí „A“ tým pod názvem Label nejprve sváděl vyrovnané souboje s hráči z Borovnice, kteří se dokonce ujali vedení. Mlázovicím se podařilo do přestávky vyrovnat a druhý poločas se k radosti přihlížejících diváků stal jejich jednoznačnou exhibicí. Konečné vítězství 5:1 nenechalo nikoho na pochybách, kdo byl v sobotu nejlepší.

Vítězové si převzali z rukou pořadatelů pěkné ceny. Jako nejužitečnější hráč byl vyhodnocen Dubec z Lukavce. Všichni vyjádřili přání na povedený turnaj do Mlázovic zase zavítat. Takže příští rok na shledanou!

Konečné pořadí: 1. Label, 2. Borovnice, 3. Lukavec, 4. Mlázovice juniors, 5. Koupaliště


Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!