Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Bratrský duel přinesl napínavé finále

30. 08. 2014

O třetím srpnovém víkendu proběhl již šestý ročník tenisového turnaje v Mlázovicích, kterého se zúčastnilo celkem devět hráčů.

Zápasy byly rozlosovány do dvou skupin. Do té první páteční los určil Pavla Herbrycha, Tomáše Slámu, Stanislava Hlouška a Martina Šídla. Po odstoupení Pavla Hrebrycha z turnaje, musel tohoto hráče nahradit nejmladší účastník, jímž se stal dodatečně Michal Šídlo, který se utkal se Stanislavem Hlouškem. V této části zvítězil jednoznačně třemi výhrami Martin Šídlo.

Do druhé skupiny byl nalosován Jiří John, Vlastimil Šídlo, Petr Farský a Tomáš Herbrych. V ní probíhaly velmi vyrovnané souboje, z nichž jako vítěz vzešel Vlastimil Šídlo. Většina sobotních zápasů se odehrávala za deštivých podmínek, které byly ovšem pro všechny účastníky stejné. Celkem se odehrálo 12 základních zápasů.

Turnaj dále pokračoval od nedělního rána semifinálovými duely. První hra byla velmi dlouhá a napínavá, utkali se v ní Vlastimil Šídlo a Tomáš Sláma. Vítězně postoupil do finále Vlastimil Šídlo s výhrou 2:1 na sety. Druhé semifinále si zahrál Martin Šídlo a Jiří John, přičemž porazil Jiřího Johna 2:0 na sety.

Utkání o třetí místo neproběhlo z důvodu zranění Tomáše Slámy. Bez boje tak obsadil Jiří John krásné třetí místo. Finále začalo v neděli 17. srpna 2014 úderem třetí hodiny odpolední. Oba finalisté sehráli velmi vyrovnané klání. Hráči předvedli pohledný tenis, spočívající v dlouhých výměnách a dobíhání zkrácených míčů. Vítězem celého víkendového turnaje se stal zaslouženě Martin Šídlo. Pořadatelé děkují sponzorům a zúčastněným hráčům a zároveň apelují, aby se příštího ročníku zúčastnili v hojnějším počtu.

Martin Šídlo, Tomáš Herbrych


Fotogalerie: Kateřina Nýdrlová

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!