Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 3

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Anežka Nováková opět na vítězné vlně

16. 05. 2024

Mlázovická juniorka uspěla se svými spoluhráčkami na Superpoháru v házené.

Jeho letošním pořádáním byl pověřen Oddíl házené TJ Žatec. Superpohár mládeže v kategorii mladší žačky se konal dne 11. května 2024. Jednalo se o turnaj reprezentačních výběrů 6 oblastí z celé ČR (Severočeská, Západočeská, Středočeská, Východočeská, Severomoravská, Jihomoravská).

Do Žatce se sjely nejlepší hráčky celé ČR v této kategorii.
Do výběru Východočeské oblasti byly nominovány 4 hráčky TJ Lázně Bělohrad – Anežka Nováková (obrana - bek), Veronika Fofová (útok, obrana), Barbora Fofová (brankář) a Jasmína Beránková (obrana) a dále hráčky ze vzdálenějších týmů (Hlinska, Opatovic, Krčína).

Naprosto suverénně si v turnaji vedla děvčata ze Západočeské oblasti, která porazila výrazným rozdílem všechny své soupeřky. Na druhém místě nakonec skončilo družstvo ze Severní Moravy, díky výhře nad týmem z Východních Čech. Ten vybojoval krásné bronzové medaile.

Děvčata z TJ Lázně Bělohrad předvedly krásné výkony a doplnily tak tým Východočeské oblasti na jedničku. Pro všechna děvčata byla účast na tomto turnaji velkou zkušeností, ale také povzbuzením do další činnosti ve svých oddílech. Anežka navazuje na dlouholetou tradici šikovných mlázovických sportovců, kteří se pravidelně prosazovali i na celorepublikové úrovni.

 

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!