Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 3

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Anežka Nováková mezi nejlepšími házenkářkami

23. 06. 2023

Po několika letech se objevil další vynikající sportovec z městečka.

O víkendu 16. - 18.6.2023 se v Bakově nad Jizerou konal Pohár ČR 2023 v házené pro mladší žačky. Do tohoto nelehkého souboje se probojoval i tým z TJ Lázně Bělohrad. Jednou z jeho reprezentujících házenkářek byla i Anežka Nováková z Mlázovic. Kromě bělohradských házenkářek se turnaje účastnily: TJ Sokol Bakov nad Jizerou, TJ Miroslav, TJ Sokol Svinov, TJ Žatec a TJ Přeštice.

Na děvčata čekalo pět velmi silných soupeřů. Během dvou pátečních a dvou sobotních zápasů hře příliš nepřálo počasí. Dva zápasy musely děvčata dokonce odehrát v dešti. Bojovaly jako lvice a ani jednomu soupeři nedaly nic zadarmo. Bohužel, všechny čtyři zápasy prohrály. Rozhodně však mohly odcházet se vztyčenými hlavami, protože do bojů daly všechny své síly a srdce. V neděli je čekal poslední duel, tentokrát se zaslouženou výhrou.

Radost byla ohromná jak u děvčat, tak u fandících rodičů. Bělohrad si nakonec vybojoval páté místo. Nebyly to sice stupně vítězů, ale už to, že se tým nominoval na celorepublikové finále, je obrovský úspěch. Zážitky jsou to na celý život a děvčata věří, že za rok budou hrát o titul znovu.

Anežka Nováková se zařadila mezi širokou skupinu úspěšných mlázovických sportovců, kteří se neztratili ani na celorepublikové úrovni a vzorně reprezentovali svoji obec.

 

Foto: Lenka Nováková

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!