Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Jste spokojeni se službami mlázovické knihovny?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 3

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


1. ročník tenisového turnaje mezi kapkami deště

23. 07. 2009

Druhý prázdninový víkend patřil tenisovým nadšencům. Martin Šídlo a Tomáš Herbrych uspořádali pro amatérské hráče povedený tenisový turnaj. I přes počáteční nepřízeň počasí, byl v neděli znám vítěz.

18. a 19. června 2009 se uskutečnil na novém tenisovém kurtu s umělým povrchem v Mlázovicích tenisový turnaj jednotlivců. Celkem se přihlásilo dvanáct hráčů,  k prezentaci před začátkem soutěže se jich však dostavilo deset. Vlastní turnaj začal v 9 hodin základní skupinou. Vylosované dvojice hráčů se postavily proti sobě, poražení z těchto duelů končili, s výjimkou jednoho, na kterého se usmálo štěstí při losu a postoupil do dalšího kola také. Výsledky 1. kola: Tomáš Herbrych : Zdeněk Fišer 2:6, 2:6, Michal Špidlen : Jiří John 6:1, 6:3, Stanislav Bitnar : Jiří Podzimek 6:0, 6:1, Tomáš Sláma : Marek Kvitský 6:2, 6:1, Martin Šídlo : Martin Čapek 6:0, 6:0.

K pěti postupujícím do čtvrtfinále byl vylosován šestý Jiří Podzimek. Čtvrtfinálové zápasy začaly v 13.30 hodin, k prvnímu zápasu nastoupil Standa Bitnar a Jiří Podzimek. Z důvodu velké nepřízně počasí, zůstal tento zápas nedohrán  a turnaj byl následně pro sobotní den ukončen. Pořadatelé se s hráči dohodli na tom, že se začne pokračovat druhý den ráno a tak se i stalo. Výsledky čtvrtfinále: Špidlen : Fišer 6:1, 6:2, Bitnar : Podzimek 6:0, 6:0, Sláma : Šídlo 2:6, 6:4, 5:7. Losem postoupil do semifinále turnaje ke třem postupujícím T. Sláma.

Semifinále se odehrálo po nedělním obědě soubojem M. Špidlena a M. Šídla (5:7, 3:6). Po nich následoval duel T. Slámy a S. Bitnara o druhé postupové místo do finále. Utkáni skončilo 2:6 a 2:6. Ve finále prvního ročníku tenisového turnaje se utkali M. Šídlo a S. Bitnar. Utkání skončilo vítězstvím M. Šídla 9:4 na hry v jednom setu, neboť se hrálo po dohodě finalistů do 9 her.

Celkové pořadí v turnaji: 1. M. Šídlo, 2. S. Bitnar, 3. M. Špidlen, 4. T. Sláma, 5. Z. Fišer, 6. J. Podzimek, 7. T. Herbrych, 8. J. John, 9. M. Kvitský, 10. M. Čapek.

Organizátoři také děkují všem sponzorům. Městečko Mlázovice  do turnaje  věnovalo 1.000Kč na nákup tenisových míčků, Autodoprava Tomáš Herbrych věnovala poháry prvním třem hráčům a Zdeněk Fišer obstaral pro všechny hráče občerstvení, které jim věnoval z části zdarma. Organizátoři se těší na  další ročník a věří, že turnaj bude obsazen minimálně tak kvalitně jako letos.  

                                                                                                                         Martin Šídlo, Tomáš Herbrych


     

 

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!