Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Plesovou sezonu v Mlázovicích zahájili myslivci

23. 01. 2011

V pátek 14.1.2011 od 20h pořádalo myslivecké sdružení Ostříž na sále Radnice v Mlázovicích 41. Poslední leč.

Pátek 14. ledna 2011 byl na tuto roční dobu nezvykle teplý den, teploty se držely nad bodem mrazu a po sněhu ani památky. Již brzy po setmění se mlázovské náměstí začalo plnit auty, okna Radnice zářila do tmy, z kuchyně hospody se linuly lákavé vůně.

Krátce po dvacáté hodině zaznělo tanečním sálem lesnické "Halali". 41. Poslední leč byla právě zahájena. Po velmi zábavné uvítací řeči mluvčího sdružení pana Tomáše Paříka to naplno rozjela skvělá konecchlumská kapela Levou rukou. A hrálo, tančilo a zpívalo se až do brzkých ranních hodin. Pouze s malou přestávkou o půlnoci, která byla vyplněna losováním zvěřinové tomboly. Někdo s obrovskou radostí, jiný trochu s rozpaky a obavami si odnášel na rameni divokého kance, či párek pernaté zvěře. Kupodivu bylo letos uloveno i několik zajíců, v minulých letech se zdálo, že se blíží jejich vyhynutí. Zato srnčí bylo v tombole jedinné, o to však byla větší radost jeho výherců. Dvě krásné ceny myslivcům věnovali také kolegové rybáři - nádhernou štiku a ještě lepšího candáta. Velkou raritou byl jistě krásný exemplář nutrie. "Šťastný" výherce si pro hlodavce za všeobecného veselí došel až po ujištění, že je to velmi dobré, dietní maso, trochu jako králík :-).

Patron Hubert měl ze svých chráněnců jistě velkou radost, jak se jim ples krásně vydařil.

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!