Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Myslivecký bál opět na jedničku

15. 01. 2015

Mlázovické sdružení Ostříž uspořádalo v pátek 9. ledna 2015 vyhlášenou Poslední leč. Tentokrát s pořadovým číslem 45.

Myslivecký ples v Mlázovicích je velmi populární v širokém okolí. Letošní zájem o lístky byl ještě vyšší a na některé zájemce se vůbec nedostalo. Ale sál mlázovické Radnice není nafukovací, proto již brzy znělo „vyprodáno“.

A čím že je tato kulturní akce tak výjimečná? Pěkné prostředí, umocněné svěží lesní výzdobou, perfektní kapela „Levou rukou“, vynikající menu z divočiny podávané v místní restauraci a také bohatá zvěřinová tombola, která nemá konkurenci. Samozřejmě také přátelská společnost. Tyto atributy každoročně přitahují značný počet hostů.

Nejinak tomu bylo i druhý lednový pátek. Již letmý pohled na náměstí plné aut, signalizoval velkou kulturní událost. Krátce po dvacáté hodině zazněly tóny z lesních rohů a zábava mohla začít. Původně konecchlumská kapela „Levou rukou“ od prvních tónů strhla tanečníky a parket byl neprodyšně naplněn.  A když se nehrálo, probíhalo zasloužené občerstvení v baru.

Namísto půlnoční nudy patří tento čas u myslivců velmi atraktivnímu losování vstupenek. Podlahu sálu již zdobilo několik divočáků, vysoká či opeřenci a další ceny. Díky tomu si mnozí návštěvníci bálu v dalších dnech mohli doma pochutnat na zvěřině.

V průběhu večera využila většina hostů pozvání Restaurace Radnice a ochutnala nabídku z vynikajícího desetichodového zvěřinového menu. Výbornou kuchyni si nenechali v průběhu víkendu ujít ani mnozí obyvatelé městečka a okolí, kteří na plese nebyli.

Návštěvníci bálu odcházeli nad ránem velmi spokojení, prestiž této akce určitě zase stoupne. Štěstí bylo, že 12ti hodinový výpadek proudu v celé obci přišel až o den později, jinak bylo po zábavě. 


Fotogalerie: Skupina Levou rukou

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!