Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Miletínští ochotníci pobavili Mlázovice

12. 03. 2011

V sobotu 5. března 2011 Mlázovice navštívil miletínský Divadelní soubor Erben. Tentokrát ochotníci přijeli s úspěšnou komedií „Dědeček, aneb musíme tam všichni“. Několik desítek diváků se dobře bavilo a soubor odměnili zaslouženým potleskem.

Mlázovští divadelní nadšenci mohli tento soubor u nás přivítat již několikrát. Při tak skvělých výkonech, jaké herci podávají, je až neuvěřitelné, že se jedná o ochotníky. V Miletíně má hraní divadla tradici již od roku 1827, kdy soubor vznikl. Letos bylo úsilí tohoto souboru odměněno ziskem ocenění Jivínský Štefan, které se udílí za mimořádné kulturní počiny v našem kraji.

Většina z více než osmdesáti přítomných diváků na sále Radnice, kteří představení shlédli, nešetřili chválou. Soubor Erben potvrdil, že patří mezi nejlepší ochotnické soubory široko daleko. Městečko zprostředkovalo pro své občany příjemný kulturní zážitek, tentokrát zcela zdarma.


Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře
#1 | Dagmar Šimůnková | 14. 03. 2011 18:03
Bylo to moc pěkné představení a těšíme se na příště.
Šimůnkovi