Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Zdeněk Venclů září na Tatami

11. 05. 2014

Mladý závodník z městečka dominuje v judistických soutěžích.

Mlázovice byly vždy sportu zaslíbené. Vyrostla zde celá řada kvalitních sportovců. Připomeňme například vynikající běžce, plavce, střelce či atlety. Nevyčerpatelnou zásobárnu skvělých hráčů poskytovaly volejbalové a fotbalové týmy. Právě volejbalisté s nohejbalisty patří k okresní špičce i dnes.

Jako blesk z čistého nebe se objevil další nadějný mlázovák, který dominuje ve své disciplíně - judu. Zdeněk Venclů je po pár měsících tréninku zcela suverénní ve své kategorii do 27 kg. Společně se svým bratrancem Tomášem Samkem, v barvách SKP Jičín,  ovládli jičínský turnaj „Samurajská katana“, který se konal 12. dubna 2014. Zdenda vyhrál kategorii do 27kg, Tomáš do 52kg. Škoda jen, že se závodů nemohl zúčastnit další mlázovák  Tomáš Kulhánek, který týden před tím obsadil krásné druhé místo na poháru v České Skalici.

Na své úspěchy Zdenda Venclů navázal na závodech krajského přeboru v Novém Bydžově, v sobotu 10. května 2014. Opět získal zlatou ve své kategorii!

Nezbývá než všem klukům poděkovat za vzornou reprezentaci městečka a popřát jim takto skvělé úspěchy i v budoucnu.

 

Foto: Zdeněk Venclů starší

 

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!