Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Volejbalová sezóna zakončena úspěšně

01. 08. 2015

Další ročník okresního přeboru smíšených družstev 2014/2015 dopsal své dějství a mlázovičtí volejbalisté se v něm opět neztratili.

I když v průběhu celé sezóny bojovali kromě soupeřů i s malým množstvím hráčů, nakonec stáli pouhý jeden míč od vítězství v soutěži.

Okresní přebor mixů hraje stabilně pětice týmů. Jejich kvalita je vyrovnaná a tak lze těžko předem odhadovat jednotlivé výsledky. Podzimní část zápasů odehrály Mlázovice se střídavými úspěchy a v tabulce přezimovaly uprostřed. Ovšem jarní stíhací jízda a nečekaná zakopnutí suverénního Jičína, znamenaly zásadní obrat.

V posledním kole se utkal právě Jičín doma s Mlázovicemi v přímém boji o titul. Střetnutí to bylo dramatické od počátku až do konce. Za šťastnější konec nakonec zatahali hráči z okresního města, když zvítězili v tie-breaku 3:2. Volejbal Mlázovice však stál na prahu senzačního vítězství, protože byl pouhý jeden míč od prvního místa. Nabídnutý mečbol však nevyužil, a tak na něj čekalo pěkné druhé místo. Před začátkem roku by tomu věřil jen málokdo.

Tým ve složení Jiří John, Ondřej Huťa, Zdeněk Břízek, Pavel Herbrych, Martin Kinčl, Vlasta Johnová, Petra Holečková a Veronika Huťová dokázal, že na kurtech u koupaliště v Podlesí se i nadále hraje krásný a kvalitní volejbal. Pěkné výsledky potvrdili domácí volejbalisté i na několika jednodenních turnajích, kterých se průběžně účastní.

Celkové pořadí OP mixů 2014/2015: 1. TJ Jičín - 12b, 2. Volejbal Mlázovice – 9b, 3. Lesan Tužín – 6b, 4. Vysoké Veselí „A“ – 3b, 5. Vysoké Veselí „B“ – 4b

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!