Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Volejbalisté zakončili okresní přebor na druhém místě

04. 07. 2014

Mlázovický volejbal obsadil v uplynulé sezóně mixů 2013/2014 výborné druhé místo.

Mlázovice patří k tradičním účastníkům okresního přeboru volejbalových smíšených družstev. I když se již zdálo, že poslední sezónu se do soutěže Českého volejbalového svazu nezapojí, nakonec se během loňského podzimu přece jen objevily mezi startujícími.

Jak během podzimu, tak na jaře, byl největším problémem nedostatek hráčů. Různá zranění a pracovní zaneprázdněnost komplikovala jednotlivé zápasy. Občas se stalo, že jen s vypětím všech sil bylo na hřišti alespoň šest hráčů. I přes tato úskalí si domácí vedli nad očekávání dobře. V září a říjnu zaznamenali pouze jednu porážku s Jičínem, ostatní zápasy dovedli do vítězného konce.

V prvním jarním zápase však Jičín, suverén všech předchozích utkání, odjel z Mlázovic poražený a rázem se objevila naděje na možný titul, jenomže nepovedený zápas ve Vysokém Veselí a následně doma s Lesanem Tužín znamenal stopku nadějí na nejvyšší pozici. I přesto mlázovický volejbal potvrdil své kvality a v právě dokončeném ročníku okresního přeboru smíšených družstev se umístil na stříbrné pozici. Jako velmi zajímavý se ukázal nový systém bodování soutěží (tzv. italský model), který zdramatizoval souboj o vítěze až do posledního kola.

Během roku k zápasům nastupovali: Jiří John, Martin Kinčl, Zdeněk Břízek, Ondřej Huťa, Tomáš Komárek, Martin Černý, Pavel Herbrych, Veronika Huťová, Vlasta Johnová, Petra Holečková.

Konečné pořadí:
1. Jičín - 20 bodů
2. Mlázovice - 15 bodů
3. Tužín - 11 bodů
4. Vysoké Veselí A - 7 bodů
5. Vysoké Veselí B - 7 bodů

 

 

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!