Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Volejbalisté druzí v okresním přeboru

17. 06. 2016

Mlázovice vybojovaly pěkné druhé místo v uplynulé sezóně mixových družstev.

Začátek soutěže přitom nevypadal vůbec dobře. Nedostatek hráčů v podzimní části způsoboval téměř neřešitelné problémy. S nadsázkou lze říci, že na hřiště nastupoval kde kdo. Často se stávalo, že hrál i větší počet žen, což byl samozřejmě handicap. Jen zázrakem nedošlo na kontumaci žádného ze zápasů. I přesto volejbalisté neztratili  příliš mnoho bodů a na druhou polovinu roku si vytvořili solidní základ.

Jaro přineslo obrovskou renesanci zájmu o volejbal v Mlázovicích. Na tréninky začal chodit výrazně větší počet hráčů. Opět se vrátily některé dlouholeté opory, doléčila se zranění a především přišli úplní nováčkové, jež rychle zapadli mezi ostatní. To se pozitivně projevilo i v zájmu hrát okresní soutěž.

Dostatečný počet hráčů a jejich vyšší kvalita zapříčinily téměř spanilou jízdu mlázovického volejbalu jarní částí. Diváci byli většinou svědky pohledných utkání, body do tabulky rychle naskakovaly. Vše symbolicky vyvrcholilo posledním domácím utkáním s Jičínem, který do té doby neprohrál během celého roku ani jednou. Nejlepším výkonem sezóny nedaly Mlázovice již jistému mistru přeboru šanci a v nádherném utkání zvítězily 3:1. Předvedeným výkonem dali domácí volejbalisté vzpomenout na dřívější krásné roky, kdy na Jičínsku neměli konkurenci.


Konečné výsledky: 1. Jíčín 34b., 2. Mlázovice 19b., 3. Lázně Bělohrad 12b., 4. Vysoké Veselí 8b.

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!