Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Víkend ve znamení dvojnásobného vítězství Mlázovic

29. 05. 2006

Mlázovičtí volejbalisté neporušili dlouhotrvající tradici a ani další víkend nepřerušil jejich vítěznou sérii v obou soutěžích.

Okresní přebor mixů
Volejbal Mlázovice vs. ASPV Jičín 3:0 (25:13, 25:19, 25:20)

Sport se jménem volejbal si vzal v pátek dovolenou a byl přinejmenším někde na Kanárech. Tak by se dal stručně charakterizovat průběh dalšího kola OP mixů, které proti sobě svedlo úřadující mistry z Mlázovic proti ASPV Jičín. Hra ovšem naprosto neodpovídala rozdílu soupeřů v tabulce a jediné, z čeho musel mít domácí divák radost, když ho po zápase probudili bylo, že nezmokl. Počasí sice nebylo zrovna volejbalové, protože prudký vítr značně ovlivňoval hru, nicméně určitě se očekávála mnohem lepší hra. ASPV předvedla odvážný a sympatický výkon, který znamenal historicky nejvyšší zisk uhraných bodů v jednotlivých setech, proti našemu týmu. Na vítězství to ovšem nestačilo. Mlázovice získaly povinné tři body a prodloužily svoji sérii neporazitelnosti. Zápas se opět hrál bez rozhodčího. Pravděpodobně za takto kvalitní organizaci okresního přeboru, hodlá od příští sezóny vybírat okresní svaz licenční poplatky.


Sestava Mlázovic: Petra Holečková, Vlasta Johnová, Jiří John, Karel Všetečka, Lukáš Orct, Martin Kinčl, Tomáš Komárek



Okresní přebor mužů
Lázně Bělohrad vs. Volejbal Mlázovice 1:3 (23:25, 25:17, 24:26, 18:25)

Po závěrečném hvizdu rozhodčího zaznělo v táboře našich hráčů, že dnes vyhráli důchodci, hráči společensky unavení a invalidé. Tato nadnesená věta v sobě skrývá mnoho pravdivého. Přeložený zápas se opět hrál za větrného počasí, které narušovalo přesnou kombinaci ve hře, především na nahrávce. Bělohrad byl velice vyrovnaným soupeřem. Tým složený z mladých hráčů hrál srdcem a bylo vidět, jak moc touží po úspěchu. Prakticky celý první set hra postupovala neustále vyrovnaně, terpve poslední míč rozhodl ve prospěch Mlázovic. Ve druhém setu Bělohrad ještě více zpřesnil hru, naopak Mlázovicím se přestalo dařit, hned na několika úrovních. Proto domácí poměrně s přehledem zvítězili 25:17. Třetí sada byla ve znamení ještě větších bojů o každý míč. Na zápas se ovšem moc dívat nedalo, spíše se hrálo systémem čekání na chybu soupeře, než by se někdo pouštěl do aktivního útoku. Až ve čtvrtém setu se příznivci volejbalu dočkali pěkné hry. Mlázovice, jakoby pokropeny živou vodou, začaly konečně hrát svoji kombinační a útočnou hru a v tomto momentě daly jasně najevo, kdo je na hřišti pánem. V pohodovém tempu získaly i čtvrtou sadu a odvezly si domů body, které prakticky rozhodly, že je již nikdo nesesadí z první pozice, i když se ještě bude hrát několik zápasů.


Sestava Mlázovic: Martin Kinčl, Jiří John, Tomáš Komárek, Milan Dittrich, Lukáš Orct, Zdeněk Břízek



Fotogalerie z pátečního zápasu mixů: Blanka Johnová


Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!