Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Tenisté předvedli parádní výkony

14. 08. 2012

Kurty u koupaliště patřily uplynulý víkend tenistům, kteří zde sehráli další ročník oblíbeného turnaje. Vítězem se stal Jaroslav Grbavčic.

Od 10. do 12. srpna 2012 se na tenisovém kurtu v Mlázovicích uskutečnil již čtvrtý ročník tenisového turnaje. Pořadatelé s několika dobrovolníky nejprve  provedli důkladný úklid celé plochy tenisového kurtu a dále odstranili velké množství mechu usazeného v zadní části sportoviště. Do samotného turnaje se přihlásilo sedm účastníků.

Úderem 16.  hodiny pátečního odpoledne došlo k zahájení turnaje. Z důvodu malého počtu přihlášených hráčů byly nastaveny pravidla turnaje tak, že hrál každý s každým. V průběhu pátečního podvečera byly odehrány čtyři zápasy.  Již od sobotního rána se zúčastnění hráči vrátili zpět na sportoviště, aby pokračovali v napínavých soubojích o celkového vítěze. Po sobotním  hracím dni byl již prakticky znám vítěz turnaje  a o dalších pořadích se mělo rozhodnout následující den. V neděli bylo odehráno závěrečných šest zápasů, které rozhodly o konečném umístění. V průběhu celého víkendu bylo sehráno 21 zajímavých zápasů.

Celkové pořadí:
1. Jaroslav Grbavčic
2. Daniel Šístek
3. Martin Šídlo
4. Vlastimil Šídlo
5. Tomáš Sláma
6. Martin Čapek
7. Tomáš Herbrych

Sponzory turnaje byly Městys Mlázovice a Město Nová Paka, kterým tímto pořadatelé děkují.

Text a foto: Martin Šídlo a Tomáš Herbrych

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!