Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Mlázovičtí volejbalisté vyhráli všechny zápasy podzimu

03. 10. 2005

I v posledním kole okresních volejbalových soutěží potvrdili domácí volejbalisté roli favoritů a vyhráli zápasy OP mixů i mužů. Přezimují tak v obou skoupinách na čele tabulky.

5.kolo OP Mixy - 30.9.2005 17.00 Mlázovice

Volejbal Mlázovice vs. Sokol Chomutice 3:0 (25:13, 25:15, 25:15)

Zápas probíhal zcela podle představ domácích. Nekonalo se žádné překvapení. I když za Mlázovice nastoupila zpočátku sestava, která měla daleko do nejlepšího složení, s týmem Sokola Chomutice si bez vetších problémů poradila. Místy až exibiční zápas vyhráli domácí za necelou hodinku a potěšili tak přihlížející fanoušky, kteří si nenechali ujít poslední domácí zápas mixů, před zimní přestávkou. Mlázovice tak rozšířili počet vítězství bez porážky na dvacet v řadě.

Sestava Mlázovic
Tomáš Komárek, Martin Kinčl, Karel Všetečka, Milan Dittrich, Vlasta Johnová, Petra Holečková, Jiří John

Trenér Mlázovic
Tomáš Komárek

Rozhodčí
Libor Švandrlík

Ostatní zápasy kola
Hořice "B" - Sippers Jičín 3:2
ASPV Jičín - Hořice "A" 0:3



5.kolo OP Muži - 1.10.2005 17.00 Mlázovice

Volejbal Mlázovice vs. Sokol Vysoké Veselí 3:0 (25:21, 25:11, 25:15)

První set byl značně vyrovnaný. Domácím se nedařilo dostat do výraznějšího vedení. Vysoké Veselí dobře kombinovalo a především smeče Davida Maláta znamenaly téměř jisté body. Mlázovice však potvrdily svoji zkušenost a i přes tuhý odpor soupeře první sadu získaly ve svůj prospěch. Další dva sety byly již jednoznačnou záležitostí našich borců. Vysokému Veselí jsme již nedovolili vůbec nic a soupeř chvílemi vůbec nevěděl, co má hrát. Již na první pohled byla patrná jeho bezradnost a odevzdanost. Jediné, na co se hosté zmohli, byly slovní potyčky s rozhodčím Gabrielem. Jejich strůjcem byl již zmiňovaný hráč Veselí - Malát, který si zřejmě připadal jako na divadle a svými naprosto nemístnými poznámkami zbytečně rušil hru. Mohl být jen rád, že nedostal žlutou kartu. Nikdo by se tomu nemohl divit. Tento smečař sice patřil mezi nejlepší na hřišti, ale musí si uvědomit, že hráče tvoří i jeho vystupování a věčnými hádkami a neoprávněnými výroky na adresu rozhodčího si respekt získá jen těžko. Tímto vítězstvím Mlázovice potvrdily svoji neporazitelnost i v soutěži mužů a jako nováček zaslouženě přezimují na prvním místě tabulky.

Sestava Mlázovic
Jan Štěrba, Zdeněk Břízek, Martin Kinčl, Karel Všetečka, Milan Dittrich, Jiří John

Trenér Mlázovic
Tomáš Komárek

Rozhodčí
Zdeněk Gabriel

Ostatní zápasy kola
Pecka - Lázně Bělohrad 3:2
Hořice "B" - Dřevěnice "C"

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře
#1 | Béda | 09. 10. 2005 21:57
*22**22**22*