Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Jste spokojeni se službami mlázovické knihovny?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 3

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Mlázovičtí volejbalisté třetí v okresním přeboru

06. 07. 2012

Omlazený tým mlázovických volejbalistů vybojoval v právě ukončené sezóně 2011/2012 pěkné třetí místo v okresní soutěži smíšených družstev.

Domácí volejbalisté nastupovali k zápasům okresního přeboru v nové podobě. Právě získání zkušeností pro nové hráče, to byl hlavní cíl účasti v soutěži. I přes účast několika nováčků se Volejbal Mlázovice neztratil mezi ostatními účastníky a vybojoval výborné třetí místo. Mezi nejzajímavější duely sezóny patřilo derby s Šárovcovou Lhotou, Lesanem Tužín a Jičínem. Je velmi potěšitelné, že se do hry zapojují postupně další hráči, kteří jsou dobrou zárukou budoucnosti volejbalu v Mlázovicích. Vzhledem k zásadním změnám v ČSTV, který doposud okresní soutěže organizoval, je otázkou, jaká bude další budoucnost těchto volejbalových utkání na okrese.

Nejvíce zápasů odehráli: Jiří John, Milan Dittrich, Marcela Dittrichová, Vlasta Johnová, Veronika Huťová, Ondřej Huťa, Monika Tringelová, Martin Černý a Martin Čapek. Občas vypomohli i další volejbalisté.

Konečné pořadí:
1. Lázně Bělohrad 24b., 2. TJ Jičín 21b., 3. Mlázovice 18b., 4. Tužín 17b., 5. Vysoké Veselí 16b., 6. Šárovcova Lhota 15b., 7. ASPV Jičín 15b.

 

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!