Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Jste spokojeni se službami mlázovické knihovny?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 3

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Mlázovičtí volejbalisté opět nejlepší v mikroregionu

17. 09. 2012

Mlázovice obhájily loňské prvenství na mikroregionálním turnaji ve volejbalových mixech, který proběhl v sobotu 15.9.2012 ve sportovním areálu na Pecce. Druzí skončili volejbalisté z Nové Paky, třetí Šárovcova Lhota.

Letos se soutěžní klání družstev Lázeňského mikroregionu konalo již pošesté. Tradičním hostitelem je velmi příjemný areál u koupaliště v městečku Pecka. V sobotu 15. září 2012 se na kurty sjelo osm týmů. Ředitel turnaj Jan Machek již dopředu připravil dvě skupiny, do kterých jednotlivá družstva rozlosoval.

Systém turnaje určil, že v čtyřčlenných skupinách se každý utkal s každým. Mlázovice nejprve porazily jeden ze dvou týmů sousední Šárovcovy Lhoty. Poté jen velmi těžce remizovaly se zástupci servisní organizace mikroregionu. Poslední vítězství nad Starou Pakou znamenalo jistotu první postupové pozice ze skupiny.

V tabulce vítězů nejprve mlázovický volejbal zdolal druhé družstvo ze Lhoty a v posledním zápase remizoval s Novou Pakou. Díky lepšímu skóre si Mlázovice odvezly trofej pro vítěze a navázaly na výborné výkony z předchozích let. Za Mlázovice nastoupil Jiří John, Ondřej Huťa, Milan Ditrich, Martin Čapek, Tomáš Komárek, Monika Tringelová a Veronika Huťová. Celému turnaji velmi prospělo přísné nastavení pravidel pro start jednotlivých hráčů, které zakázalo start účastníkům vyšších registrovaných soutěží. Hra je tím vyrovnanější a zajímavější pro širší okruh amatérských startujících.


Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!