Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Mlázovičtí volejbalisté dvakrát druzí v letní přípravě

31. 08. 2009

Druhé místo obsadili domácí hráči na srpnových turnajích smíšených družstev ve Vysokém Veselí a v Mlázovicích. První zářijový týden zahájí nový ročník okresního přeboru.

Volejbal Mlázovice uspořádal v sobotu 22. srpna 2009 menší turnaj ve volejbale smíšených družstev (na hřišti musí být vždy minimálně 2 ženy v každém družstvu). Pozvání přijali volejbalisté z Miletína, Vysokého Veselí, Šárovcovy Lhoty, Sovětic a pochopitelně nechyběli ani mlázovičtí. Hrálo se systémem „každý s každým“, na dva odehrané sety, takže všichni odehráli čtyři zápasy.

Počasí sportu příliš nepřálo. Drobný, ale intenzivní déšť se snášel na hřiště několik hodin. Přesto hráči prokázali svoje nadšení a své zápasy dohráli až do konce. Začátek turnaje se domácím vůbec nepovedl. V souboji se Šárovcovou Lhotou stěží získali první set a ve druhém jen přihlíželi, jak vypůjčený hráč Lhoty, hrající za Hořice, vyrábí jeden bod za druhým. V tomto setu Mlázovice prohrály rozdílem třídy. Diváci, kteří přihlíželi, si po takovém výkonu mohli oprávněně myslet, že na ně čeká poslední příčka.

Ve druhém zápase se však výkon Mlázovic razantně zlepšil a výhru si zasloužily, stejně jako v zápase třetím. Když nastupovaly do posledního utkání turnaje s Miletínem, hrálo se vlastně finále. První set po dramatickém závěru vyhráli domácí a rázem se ocitli v roli možného vítěze celého dne. I když druhý set již vyhrál Miletín, domácí získali po zásluze druhé místo. K výborné úrovni turnaje přispěl i bezchybný výkon rozhodčího Zdeňka Gabriela, který odpískal většinu zápasů. Rovněž druhé místo vybojovaly Mlázovice i týden před tím, na turnaji ve Vysokém Veselí, kde startovalo 7 družstev. Končící letní přípravu vystřídá již 3. září začátek okresního přeboru mixů, který letos rozšířila nová družstva.

Celkové pořadí turnaje v Mlázovicích: 1. Miletín – 6 bodů (rozdíl míčů 26), 2. Mlázovice – 6 bodů (rozdíl míčů 22), 3. Šárovcova Lhota - 5 bodů, 4. Vysoké Veselí – 2 body, 5. Sovětice – 1 bod


Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!