Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Jste spokojeni se službami mlázovické knihovny?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 3

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Mlázovičtí volejbalisté byli o víkendu opět stoprocentní

11. 09. 2005

Mlázovice sehrály o víkednu další dva zápasy v soutěži okresních přeborů a oba vítězně. Přebírají tak roli favorita obou hraných kategorií.

2.kolo OP Mixy - 9.9.2005 17.30 Jičín

ASPV Jičín vs. Mlázovice 0:3 (11:25, 13:25, 18:25)

První pohled na ztenčenou sestavu Mlázovic, která se rozcvičovala v parnu pátečního odpoledne na jičínských kurtech, naznačoval možné problémy. Po prvním hvizdu rozhodčího však bylo vše jasné. Mlázovice zcela ovládly kurt a svému soupeři nedovolily vůbec nic. Naši volejbalisté předváděli v prvních dvou dějstvích velmi pohledný volejbal, plný kombinace, nápaditosti a přehledu. První set skončil za pár minut jasným vítězstvím mlázovických barev. Druhá sada byla velmi podobná té první. O jediný rozruch se postaral jičínský kapitán Vocásek, který si svými nemístnými a zcela nesmyslnými výroky na adresu bezchybného rozhodčího, málem vykoledoval vyloučení ze zápasu a tím i jeho předčasné ukončení. Nakonec však i tento odvěký remcal jičínských kurtů dostal rozum a uklidnil se a zápas se tak mohl v klidu dohrát. Mlázovice si s chutí zatrénovaly a rozehrály se na sobotní veledůležitý zápas na Pecce, v soutěži mužů.

Sestava Mlázovic
Jiří John, Tomáš Komárek, Martin Kinčl, Karel Všetečka, Milan Dittrich, Vlasta Johnová, Petra Holečková, Eva Pospíšilová

Trenér Mlázovic
Tomáš Komárek

Rozhodčí
Zdeněk Gabriel

Ostatní zápasy kola
Chomutice - Hořice "B" 2:3
Hořice "A" - Slippers Jičín 3:0



2.kolo OP Muži - 10.9.2005 17.0 Pecka

Pecka vs. Mlázovice 1:3 (25:23, 23:25, 20:25, 18:25)

Již při příjezdu na Pecku se nad místním hradem stahovala černá mračna a při letmém pohledu na oblohu se dalo vytušit, že počasí nebude v sobotním odpoledni právě tím nejlepším fanouškem mužského volejbalu. Obavy se naplnily záhy. Zhruba v 17.00, tedy přesně v momentu zahájení utkání, se spustil prudký a vydatný déšť, který téměř hodinu zásoboval kurty vodou. Krátce před osmnáctou hodinou sice pršet přestalo, ale obrovské kaluže vody a rozměklá antuka naznačovaly, že to se zápasem nebude jednoduché. Díky velkému odhodlání domácích, kteří vysoušeli hřiště a zasýpali ho novou suchou antukou, se přeci jenom hrát začalo, i když až v18.15h.
Než se mlázovičtí hráči stačili rozkoukat, prohrávali 1:6 a vypadalo to na značný debakl. Na hře našich volejbalistů bylo jasně vidět, že nejsou zvyklí na tento herní systém a že spolu nejsou sehraní. Teprve v průběhu prvního setu si mezi sebou určili druhého nahravače, takže se k Milanu Dittrichovi přidal Karel Všetečka. Začal nekonečný souboj o každý míč, dokonce se Mlázovicím podařilo velké bodové manko ještě dohnat. Nicméně v pohodě hrající domácí vyhráli 25:23.
Druhý set byl opětovnou tahanicí o každou výměnu. Hrál se velmi pohledný a vyrovnaný volejbal. Pecka sice opět odskočila asi o pět bodů, ale koncovku tentokráte zvládly lépe Mlázovice a set získaly ve svůj propsěch v poměru 25:23.
Ani třetí sada neubrala nic na zajímavosti. Mlázovice dobře kombinovaly a především trvdé útoky Jiřího Johna a Martina Kinčla začaly převažovat misky vah na stranu hostů. V závěru třetího setu začali domácím volejbalistům pracovat řádně nervy a možná i to přispělo k jejich další ztrátě.
Čím více dominovaly ve čtvrtém dějství Mlázovice a tma naznačovala, že již nedovolí rozehrání dalšího setu, tím více domácím tekly nervy. A tak i tuto sadu vyhrály naši chlapci a odvezli si z Pecky velmi cenné a zasloužené vítězství.

Sestava Mlázovic
Zdeněk Břízek, Jiří John, Tomáš Komárek, Martin Kinčl, Karel Všetečka, Milan Dittrich

Trenér Mlázovic
Tomáš Komárek

Rozhodčí
Mgr. Zdeněk Burkert

Ostatní zápasy kola
Hořice "B" - Vysoké Veselí 3:2
Lázně Bělohrad - Dřevěnice "C" 3:1

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!