Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Mlázovičtí fotbalisté rozdrtili výběr z Letňan

23. 07. 2007

V přátelském fotbalovém utkání mezi Mlázovicemi a fotbalovou jedenáctkou z Letňan nedali domácí soupeři žádnou šanci. Výhra 4:0 vystihuje průběh zápasu.

Téměř dvě desítky místních fotbalistů i chalupářů se již řadu let pravidelně schází, v neděli od 10 hodin, na místním fotbalovém plácku, aby změřili svoje síly ve fotbalovém umění. Jejich obětavost, píle a nadšení pro sport jsou příkladné - na hřišti je můžeme vidět v zimě, za deště i v úmorných vedrech. Všichni mají společné nadšení pro sport a zdravý pohyb. Proto naši fotbalisté s velkým nadšením přivítali, když dostali od jednoho z chalupářů nabídku k přátelskému zápasu s výběrem z Prahy Letňan. Vše bylo ujednáno na sobotu 14. července 2007. Pražský výběr sice přijel o hodinu déle, ale když každý z jeho členů předal jako dárek svému soupeři krásný plzeňský půllitr, nervozita z čekání byla zažehnána a mohlo se začít. Již od úvodního hvizdu nenechali domácí hráči nikoho na pochybách, kdo je pánem na hřišti a svému soupeři za celý zápas příliš nedovolili. Postupně mu uštědřili čtyři branky. Po krásném výkonu vyhráli 4:0, v pozápasovém rozstřelu remizovali s náhradním gólmanem v bráně 3:3 na penalty a sklidili zasloužené ovace přihlížejících diváků. Po úspěšném zápase se začaly objevovat hlasy toužící po odvetě, tentokráte na hřišti soupeře. Uvidíme, zda-li se tuto myšlenku podaří naplnit.

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!