Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Jste spokojeni se službami mlázovické knihovny?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 3

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Mlázovickým volejbalistům se i nadále příliš nedaří

23. 10. 2007

Po loňském sestupu z krajského přeboru mužů se domácímu týmu příliš nedaří ani v nejnižší soutěži. Je odehrána polovina ročníku, Mlázovice nalezneme v tabulce na předposledním místě.

Když domácí volejbalisté postoupili před rokem do krajského přeboru, patřili v té době k nejlepším týmům na okrese. Nepovedená sezóna ve vyšší soutěži, bez jediného vyhraného utkání, znamenala jasný pád zpět do okresu. Bohužel herní propad se nezastavil ani zde. Zpočátku to vypadalo nadějně, Mlázovice prohrály těsně s lídrem tabulky z Libáně a až v tibreaku ztratily zápas s Tužínem, který loni soutěži kraloval. Ale v dalších zápasech krize zesílila, především nedostatkem hráčů, kteří by mohli nastupovat do zápasů. Tým ještě porazil Dřevěnice „C“ a Pecku a po polovině soutěže ho nalezneme na předposledním místě v tabulce.

Doufejme, že jaro přinese domácím dostatek energie, aby sehráli důstojnou roli v nadcházejících zápasech. I když byla původně plánována účast v soutěži  mixů, družstvo přihlášeno nebylo. Škoda, Mlázovice patřily v této kategorii k absolutní špičce okresu šest let.


Kompletní tabulka OP muži 2007/2008 po podzimní části:

1. Libáň B                     19:6     13 bodů  
2. Tužín                         19:9      13 bodů 
3. Hořice B                   16:12    11 bodů 
4. L.Bělohrad               14:13    11 bodů 
5. Vys.Veselí                14:16    10 bodů 
6. Pecka                        10:16    10 bodů  
7. Mlázovice                  13:15      9  bodů
8. Dřevěnice "C"             3:21      7  bodů

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!