Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Mlázovické mixy druhé v mikroregionálním poháru

01. 10. 2007

Navzdory velké marodce a mnoha zraněním, dokázal náš tým vybojovat druhé místo v prestižním měření sil okolních obcí. Narozdíl od družstva mužů si mixy stále drží vysokou výkonnost.

Lázeňský mikroregion, jehož jsou Mlázovice zakládajícím členem, letos poprvé uspořádal sportovní turnaj dospělých ve volejbale smíšených družstev.  Tato myšlenka vznikla během turnaje dětí ve vybíjené a fotbale. Proč by si nemohli zahrát i dospělí? Vždyť je to ideální příležitost, aby se lidé z mikroregionu potkali a sblížili se. Slovo dalo slovo a nový turnaj byl na světě.

Soutěž pořádala obec Pecka ve svém sportovním areálu, v sobotu 22. září 2007. Náš turnajový kapitán Honza Štěrba dokázal s týmem ve složení Jan Štěrba, Tomáš Komárek, Jiří John, Zdeněk Břízek, Renata Kubíčková a Žaneta Damková vybojovat vynikající druhé místo, ze šesti startujících obcí. Mlázovice ani jednou neprohrály, o umístění rozhodlo poměr míčů ze vzájemného zápasu. K prvenství chyběly našim barvám pouho pouhé dva míče. Nevadí. Hráči předvedli bojovný výkon se spoustou pohledných herních kombinací a vzorně reprezentovali Mlázovice. Naši smíšení volejbalisté patří v oblasti, která zahrnuje 23 obcí (včetně měst) mezi špičku. Zvítězilo družstvo Miletína, třetí se umístil Zdobín.

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!