Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Mlázovice vyhrály mikroregionální volejbal

27. 09. 2011

V sobotu 17. září 2011 se na Pecce uskutečnil již 5. ročník volejbalového turnaje mixů. V celodenním klání zvítězily Mlázovice.

Volejbalový souboj "O pohár předsedkyně Lázeňského mikroregionu" nejlépe zvládl tým Mlázovic. Díky pěknému počasí se turnaj, který se konal 17. září na Pecce, vydařil. O stupně vítězů bojovalo osm smíšených týmů. S nástrahami hřiště, míče i umem soupeřů si nakonec nejlépe poradilo družstvo Mlázovic, které tak získalo pohár vítězů.  Turnaje se zúčastnila družstva z Nové Paky, Mlázovic, dvě z Šárovcovy Lhoty, Zdobín, Zábřezí, Řečice a tým pracovníků servisní organizace mikroregionu Terra Nostra.

Nejprve se utkaly družstva ve dvou čtyřčlenných skupinách. Poté dva nejlepší ze skupin systémem PLAY OFF. Mlázovičtí volejbalisté prohráli pouze první „zahřívací zápas“, poté již porazili všechny soupeře.  Omlazený mlázovický volejbal se tak opět vrací na přední pozice.

Konečné pořadí:
1. Mlázovice, 2. Nová Paka, 3. Šárovcova Lhota II., 4. Šárovcova Lhota I., 5. Zdobín, 6. Terra Nostra, 7. - 8. Zábřezí, 7. - 8. Řečice. 

Převzato z www.terranostra.cz

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!