Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Mlázovice vyhrály domácí volejbalový turnaj

20. 07. 2011

V sobotu 16. července 2011 proběhl na sportovišti u koupaliště 3. ročník volejbalového turnaje mixů. Vítězství si nenechali vzít domácí hráči.

Pozvání přijalo šest družstev: Mokrovousy, Hradec Králové, Vysoké Veselí, Hněvčeves a dvě domácí družstva. I když původně přislíbilo účast více sportovců, hrálo se až do pozdního odpoledne. Na antukovém kurtu i na hřišti s umělým povrchem se postupně utkal každý s každým, na dva vítězné sety.

Letos se jednalo již o třetí dějství tohoto sportovního klání, poprvé však vyšlo dokonale počasí. Zdárnému průběhu dne výraznou měrou napomohl i rozhodčí pan Zdeněk Gabriel, který rozhodoval nepřetržitě od ranních hodin až po finále. Také si po zásluze odnesl cenu pro nejlepšího rozhodčího.

Všichni hráči i velké množství diváků, kteří ke koupališti v průběhu dne zavítali, měli možnost využít bohatých možností občerstvení v hospodě na koupališti. Vůně grilovaného masa a klobás byla neodolatelná. Akci podpořilo také městečko Mlázovice a několik místních sponzorů.

Na hřišti se představila řada šikovných hráčů v pohledných i méně zajímavých utkáních. Největší náboj mělo bezesporu derby obou domácích týmů, kterému nechyběly velké emoce ani urputný boj o každý míč. Mlázovice nakonec celý turnaj vyhrály bez ztráty kytičky. Druhé domácí družstvo skončilo čtvrté, těsně za bronzovou pozicí. Účastníci si celý sportovní den pochvalovali a již při odjezdu se těšili na jeho další ročník.

Konečné pořadí turnaje:
1. Mlázovice (Lištičky)
2. Vysoké Veselí
3. Hradec Králové (Strejdovy vidle)
4. Mlázovice (Já nevím)
5. Hněvčeves (Sky team)
6. Mokrovousy (Mokrovolej)


Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!