Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Jste spokojeni se službami mlázovické knihovny?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 3

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Mlázovice přezimují v KP na posledním místě

02. 10. 2006

Právě začíná zimní přestávka volejbalových soutěží. Mlázovické mixy ji přečkají na prvním místě, ale muži jsou v krajském přeboru beznadějně poslední.

Mlázovičtí muži, kteří hrají premiérově krajský přebor, nevstupovali do soutěže s příliš vysokými ambicemi. Hráči si chtěli především vyzkoušet vyšší soutěž a nasbírat cenné sportovní zkušenosti. Nicméně, každý sportovec chce vyhrávat, proto asi nikoho z našich volejbalistů nemůže těšit poslední místo, na kterém se mlázovický klub ocitl po nevydařené první polovině soutěže. Naši volejbalisté odehrály 16 zápasů, ale ani v jednom nedokázali zvítězit. Upřímně řečeno, žádný ze soupeřů se nemusel obávat o výsledek. Pouhé 2 vyhrané sety, oproti 48 prohraným, jasně ukazují vývoj celé soutěže. Týmu chybí trenér, který by určil jednoznačný herní systém a snažil se z každého hráče dostat maximum jeho umění. Stejně tak postrádáme alepsoň jednu hvězdu, která by dokázala v rozhodujících momentech zápasů družstvo podržet. Zimní přestávku by měli naši chlapci využít k tvrdé přípravě tak, aby se na jaře mohli konečně radovat z nějakého vítězství.

Mlázovické mixy jsou naopak ve své soutěži suverénně první. Za celý podzim prohrály pouze jediný set a to jen díky svému nedbalému přístupu k zápasu. Okresní přebor mixů má letos málo účastníků a kvalita soupeřů rovněž není to, co bývala. Snad jen zápas s tradičním rivalem z Hořic, mohl být pro diváka atraktivní. Zvažované licenční poplatky, nezájem hráčů a zcela nevhodný termín zápasů, to jsou jen některé z velkých otazníků, které visí nad osudem této soutěže. Pokud ČVS nezmění přístup k organizaci přeboru, může být toto jeden z posledních jeho ročníků.



Veškeré výsledky obou soutěží a kompletní tabulky naleznete na těchto stránkách v sekci VOLEJBAL.

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!