Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Mlázovice páté na mikroregionálním volejbalu

22. 09. 2008

Druhý ročník volejbalového turnaje neregistrovaných družstev mixů obcí Lázeňskému mikroregionu proběhl v sobotu 20. září 2008 v Miletíně. Naši zástupci skončili uprostřed startovního pole.

V loňském roce vznikla myšlenka, aby Lázeňský mikroregion uspořádal nejenom závody pro děti, ale i nějaké sportovní klání pro dospělé. A tak byl na světě 1. ročník turnaje smíšených družstev členských obcí, který se konal ve sportovním areálu na Pecce. Mlázovice prohrály až ve finále a obsadily vynikající druhé místo.

Letošní dějství soutěže se přesunulo do Miletína. Celý den panovalo studené počasí, které však neubralo sportovnímu nasazení deseti zúčastněných týmů. Ty byly rozděleny do dvou skupin, ve kterých hrál každý s každým. Poté následovalo čtvrtfinále a pavouk vítězů i poražených. Mlázovice v základní skupině dvakrát vyhrály, jednou remizovaly a jednou prohrály. Ve čtvrtfinále bohužel narazily na pozdější vítěze z Miletína. I když jsme ve druhém setu vedli už 13:8, nakonec jsme prohráli 16:14. Značným handicapem pro nás byla absence čtvrtého smečaře, hráli jsme se třemi děvčaty. Další zápas jsme již dokázali dovést do vítězného konce a obsadili tak páté místo z deseti startujících.

Na prvním místě skončil Miletín „A“, druhý byl Miletín „B“, třetí Zdobín a čtvrtá Nová Paka. O tom, zda-li  bude příští rok třetí ročník, rozhodne rada Lázeňského mikroregionu a také disciplinovanost obcí, které hráče přihlašují. Podmínkou turnaje je start pouze neregistrovaných hráčů. To některá družstva ignorují (především obě z Miletína) a tak jsou podmínky na kurtech mnohdy nerovnocenné a rekreační hráči jsou pochopitelně podobnou hrou znechuceni. Vytrácí se tím pravý smysl tohoto turnaje. 


Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!