Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Mlázovice opět první v mikroregionu

29. 09. 2014

Počtvrté v řadě triumfovali mlázovičtí volejbalisté na turnaji mixů pod hradem Pecka.

Sobota 13. září 2014 patřila tradičnímu klání amatérských volejbalových týmů z obcí a měst Lázeňského mikroregionu. Tentokrát do pěkného areálu peckovského koupaliště zavítalo 6 družstev. Proto byl zvolen způsob jedné skupiny a utkání každého s každým. Což je zároveň nejobjektivnější.

I když byla sestava mlázovických volejbalistů značně pozměněna, oproti tradičnímu složení, ani letos nenašli přemožitele. Celý den poráželi soupeře 2:0 na sety, jedinou výjimkou byl silný tým Nové Paky. Ten dokonce zvítězil těsně 26:24 v prvním setu, ale ve druhém už Mlázovice jasně dominovaly a sadu získaly hladce 25:12. Tento duel se nakonec ukázal jako rozhodující v boji o první místo.

Volejbalisté z našeho městečka již počtvrté zvítězili v prestižním turnaji. Stali se tak bezkonkurenčně nejlepší obcí v historii tohoto sportovního podniku. V letošním ročníku se jako druzí umístili hráči z Nové Paky a třetí Lázně Bělohrad. Povedený turnaj zakončila předáním cen vítězům starostka městyse Pecka a předsedkyně Lázeňského mikroregionu paní Hana Štěrbová.

 

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!