Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Mlázovice na vlastním turnaji neuspěly

06. 08. 2015

V sobotu 1. srpna 2015 proběhl na kurtech u koupaliště 7. ročník populárního volejbalového klání.

Turnaj smíšených volejbalových družstev „Mlázovický mixík“ na počátku srpna se již napevno zapsal do kalendáře sportovních akcí v městečku. A také do povědomí široké volejbalové veřejnosti, protože zájem o účast na tomto podniku převyšuje možnosti pořadatelů. Proto musely být letos, s těžkým srdcem, odmítnuty dokonce 3 týmy. Ale areál kurtů u koupaliště není nafukovací. Počet 10 startujících družstev se při minulých ročnících ukázal jako maximální, aby bylo možné turnaj odehrát do tmy.

Při ranní prezentaci účastníků byly vylosovány dvě skupiny po pěti. V nich se zápasy odehrály vzájemně, „každý s každým“. Tentokrát se hrálo na dva sety do 25 bodů. Vítězové skupin postoupily automaticky do semifinále, druzí a třetí v pořadí se utkali proti svým rivalům z druhé skupiny o další postupová místa.

Bohužel, nedařilo se domácím barvám. Poprvé v historii turnaje nepostoupily do vyřazovací části. I když za hru se stydět nemusí. Všechny zápasy odehrály se ctí, v případě proher se jednalo velmi těsné výsledky. O vyrovnanosti turnaje svědčí i to, že Mlázovice porazily ve skupině Novou Paku, která celkově skončila třetí.

Ve finále se střetli volejbalisté ze Dvora Králové nad Labem, kteří suverénně přehrály Lázně Bělohrad. Třetí místo vybojoval tým z Nové Paky.

Zdárnému průběhu sportovního klání napomohlo krásné prostředí koupaliště a výborné zázemí v letní hospůdce. Proto nebude mít ani příští rok tento turnaj problémy se zájmem hráčů.


Fotogalerie: Veronika Huťová

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!