Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Jste spokojeni se službami mlázovické knihovny?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 3

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Domácí obhájili loňské prvenství

20. 07. 2013

Pouhý bod ztratili mlázovičtí fotbalisté za celý turnaj v minikopané, který se uskutečnil v sobotu 20. července 2013 v Mlázovicích. S přehledem tak obájili i jeho druhý ročník.

Letošní počasí bylo k hráčům vstřícnější, téměř ideální. Již od rána se na hřiště u koupaliště sjížděli hráči různých týmů, kteří se těšili na zajímavé souboje. Nakonec do hry vstoupila družstva z Mlázovic, Lukavce, Vysokého Veselí, Borovnice a další domácí pod hlavičkou koupaliště.

Hrálo se systémem 5+1 na 2x13 minut. Vzhledem k počtu přihlášených se všechny týmy utkaly navzájem. Mlázovice v elitní sestavě David Kváča, Karel Špidlen, Josef Štěrba, Karel Vojtěch a dva hosté, již od prvního hvizdu dávaly jasně najevo, kdo je na hřišti nejlepší. Pouze v zápase s fotbalisty Lukavce ztratili bod, všechna ostatní utkání byla vítězná.

Proto po zásluze vyhráli i druhý ročník tohoto nového turnaje. Na druhém místě se umístil Lukavec, třetí Vysoké Veselí.

Během celého dne se přišlo do areálu podívat mnoho diváků, kteří shlédli pěkné výkony. Pro všechny účastníky bylo připraveno občerstvení na koupališti. Jedinou kaňkou za jinak povedeným turnajem bylo zranění domácího brankáře, který skončil pár minut po konečném hvizdu v oblastní nemocnici s natrženou achilovkou.

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!