Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Domácí fotbalisté opět nenašli přemožitele

28. 08. 2008

23. srpna 2008 se v Mlázovicích uskutečnil první ročník zajímavého turnaje v malé kopané. Domácí se nenechali zahanbit a suveréně ho vyhráli.

Sobota 23. srpna 2008 patřila v Mlázovicích fotbalu. Ve sportovním areálu Podlesí u koupaliště byl na programu turnaj v malé kopané. Jeho pořadatelé ze Sokola Nemyčeves již dopředu avizovali bohatou účast a slibovali nejméně dvanáct družstev ve startovní listině. I když jich nakonec přijelo jen sedm,  na kvalitě turnaje to rozhodně neubralo.

Na fotbalovém trávníku byla postavena dvě hřiště.  Soutěžní, šestičlenné týmy, byly rozlosovány do dvou skupin, ve kterých hrál každý s každým. Vítězové automaticky postoupili do čtvrtfinále, mužstva z druhého a třetího místa mezi sebou ještě bojovala o další postupová místa. Jak se již stává dobrou tradicí, nenašli domácí fotbalisté ani tentokrát přemožitele a turnaj suverénně vyhráli.

Úspěch mlázovických barev ještě podtrhl Peter Šamko, který získal plaketu za nejlepšího brankáře turnaje. Za našimi se umístil na druhém místě Jičín, třetí byli borci z Lázní Bělohrad. Všichni hráči si maximálně pochvalovali příjemné sportovní prostředí i možnost občerstvení a osvěžení na  koupališti.

Kvalitě turnaje přispělo i dobré počasí. Škoda jen, že se nepřišlo podívat více diváků. Všichni, kteří mají o fotbal zájem budou mít další možnost. Organizátorům i hráčům se mlázovický turnaj velice líbil a tak se již dávají dohromady plány na jeho pokračování.


Foto: Ladislav John ml.


Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře
#3 | Tomáš Komárek | 02. 09. 2008 07:04
Napsal jsem to já. A jak jsem k tomu přišel? Protože jsem tady v době trvání turnaje nebyl, obešel jsem si lidi, kteří hráli a kteří byli přítomni. Článek vzniknul na základě informací od nich získaných (velmi těžce získaných). Cheme-li informovat o dění v obci a nikdo z fotbalistů nemá zájem podobný článek napsat, těžko dělat něco jiného. Ale pokud to je Pepo z tvé strany nabídka, že budeš fotbalové téma zpracovávat, rád ji přijímám!
#2 | Josef Bekera | 01. 09. 2008 22:02
Tak nevím, kdo má pravdu!!! Čteme komentář společně s jedním z tvůrců úspěchů mlázovických barev a on kroutí nad slovy komentátora hlavou....., vůbec to nebylo jednoznačné,..., tvrdí, že tam bylo i lepší mužstvo, ale historie se neptá...., ale já se ptám, kdo to psal a jestli je nutné i ve sportovním kláním uvádět čtenáře v omyl?!?!
#1 | Hana Skrbková | 01. 09. 2008 17:30
gratululieren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*87*