Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Jste spokojeni se službami mlázovické knihovny?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 3

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Dětský cyklistický závod na Byšičkách

20. 10. 2007

Minulou sobotu 13.10. se konal dětský cyklistický závod pořádaný Lázeňským mikroregionem, jehož jsou Mlázovice členem. Jednalo se o první ročník, dotovaný Královéhradeckým krajem.

Děti závodily v atraktivním prostředí okolí kostelíku Byšička u Lázní Bělohradu. Z Mlázovic jelo na závody 10 dětí, většinou s doprovodem. Závodů se zúčastnili: Nicolas Bekera, Josef a Jakub Hlavatých, Karolína Marksová, Adam Styblík, Ondřej a Jan Valentovi, Veronika a Ondřej Huťovi a Kateřina Viková. Všichni, kteří měli zájem, měli dopravu do místa startu zajištěnou. Kola odvezl náš starosta dodávkou zapůjčenou zdarma panem Bekerou.

Registrace účastníků probíhala od devíti hodin, start první kategorie byl o půl hodiny později. Děti závodily ve čtyřech kategoriích rozdělených podle věku. Startovali sice dívky a chlapci dohromady, ale vyhodnocení bylo dále děleno dle pohlaví. Celkový počet mladých závodníků byl 26. Naši borci se v těžké konkurenci, často mnohem trénovanějších soků, nenechali zahanbit! Mnoho z nich obsadilo přední místa a domů si odvezlo řadu pěkných cen. Josef Hlavatý, Kateřina Viková a Ondra Huťa ve svých kategoriích zvítězili.

Počasí nebylo bohužel nejlepší. Byla velká zima a poměrně větrno. Malí cyklisté se však rychle zahřáli, hůř na tom byl doprovod, který se mohl rozehřát pouze vášnivým fanděním.

Tento závod byl třetí dětskou sportovní akcí, kterou letos mikroregion, za finanční podpory Královéhradeckého kraje, pořádal. Pořadatelé na konci podotkli, že se všechny vydařily a snad budou mít pokračovaní v dalších ročnících. 



Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!