Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Černý víkend mlázovického volejbalu

05. 06. 2006

Obě víkendová utkání přinesla našim barvám zklamání. Nejprve prohrály mixy v Hořicích, poté v sobotu nestačili muži na tým Dřevěnic.

Okresní přebor mixů
Jiskra Hořice "A" vs. Volejbal Mlázovice 3:1 (25:23, 25:20, 19:25, 25:22)


Již dlouhou dobu bylo jasné, že tento duel výrazně napoví, kdo bude novým mistrem přeboru. První set byl velmi vyrovnaný, hra i body se přelévaly z jedné strany na druhou. Mlázovice bohužel nevyužily tříbodové vedení 23:20 v závěru a dokázaly ještě úvodní sadu prohrát. V sadě druhé již domácí prakticky kontrolovali hru a nepřipustili žádné zvraty. Našim se nedařil především příjem a nahrávka, a tak i skvělý Jan Štěrba měl problémy, z rozhárané hry, zakládat tvrdé útoky. Po necelých 40 minutách to vypadalo, že již není o co hrát. Nicméně ve třetím setu se Mlázovice vzchopily a především přesnější a trpělivější hrou, založenou na důsledném bránění pole a čekáním na chybu soupeře, získaly nečekaně tuto hru. Čtvrtý set byl plný nepřesností a nervozity z obou stran. Nikdo se nedostal do výrazného vedení. Až v závěru Hořice zvýšily obrátky a naši nedokázali, ani přes, úctyhodný finiš, dotáhnout manko z první poloviny hry. A tak bylo dílo zkázy dokonáno. Mlázovice prohrály po roce a půl a velmi si zkomplikovaly obhajobu loňského vítězství.

Sestava Mlázovic: Jiří John, Tomáš Komárek, Martin Kinčl, Jan Štěrba, Milan Dittrich, Petra Holečková, Renata Kubíčková

Trenér Mlázovic: Jiří John



Okresní přebor muži
Volejbal Mlázovice- Sokol Dřevěnice "C" 2:3 (25:17,25:27,20:25,25:19, 13:15)

Kdo čekal, že si Mlázovice zvednou náladu po nevydařeném pátečním zápase v Hořicích, odešel zklamaný. Výkon mlázovických mužů se dá označit jako neslaný, nemastný a místy velmi trapný. Hra zcela bez náboje, bez radosti, bez nápadu. Nesoulad v domácím mužstvu byl patrný na první pohled. Nedařily se snad žádné herní momenty. Protože tým Dřevěnice "C" je tvořen z velké části nadějemi, které ještě nedokončily základní školu, lze hovořit o velké ostudě domácích. V tomto kontextu snad jako detail působí fakt, že soupeř přijel o hodinu pozdě a zápas měl být kontumován, že za hosty hrál hráč, který není na jejich soupisce, či fakt, že se opět hrálo v Mlázovicích bez rozhodčího. Nemá příliš smysl popisovat tragický průběh zápasu. Utrpení bylo dokonáno v nevydařeném tie-breaku. Černý víkend mlázovického volejbalu byl završen.


Sestava Mlázovic: Jiří John, Martin Kinčl, Milan Dittrich, Lukáš Orct, Tomáš Komárek, Zdeněk Břízek

Trenér Mlázovic: Jiří John



Fotogalerie: Blanka Johnová



Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!