Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Jste spokojeni se službami mlázovické knihovny?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 3

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Bratři Pourové ovládli tenisový turnaj

08. 08. 2011

Mlázovické sportoviště bylo svědkem třetího dějství tenisového turnaje. Letos poprvé netrápilo sportovce počasí. Vítězem se stal Martin Pour z Hořic.

Od 5. do 7. srpna 2011 se na tenisovém kurtu v Mlázovicích uskutečnil třetí ročník tenisového turnaje jednotlivců. Do turnaje se přihlásilo čtrnáct účastníků, z toho třináct můžu a poprvé i jedna žena. Od pátečního odpoledne do sobotního poledne se odehrála základní skupina. Po sobotním obědě byla rozlosována osmičlenná čtvrtfinálová skupina, ve které se střetli Aleš Pour x Daniel Šístek (6:4, 6:2), Martin Šídlo x Tomáš Sláma (6:1, 6:2), Martin Pour x Vlastimil Šídlo (6:1, 6:2), Jiří John x Jiří Podzimek (6:0, 6:2).

V neděli dopoledne bylo rozehráno první semifinálové utkání, ve kterém se střetli Aleš Pour x Martin Šídlo (6:4, 6:3) a Martin Pour x Jiří John (6:1, 6:3). Do finále postoupili bratři Pourové, z nichž vyhrál Martin výsledkem 6:4, 6:4. Bratři Pourové předvedli na tenisovém kurtě opravdu kvalitní výkony. Pořadatelé děkují sponzorům turnaje: městečku Mlázovice, Zdeňku Fišerovi a Tomáši Herbrychovi.


Celkové výsledky :
1.  Martin Pour (Hořice)
2.  Aleš Pour (Hořice)
3.  Martin Šídlo (Mlázovice)
4.  Jiří John (Mlázovice)
5.  Daniel Šístek (Praha)
6.  Tomáš Sláma (Mlázovice)
      Vlastimil Šídlo (Nová Paka)
8.  Jiří Podzimek (Mlázovice)
9.  Martin Čapek (Mladá Boleslav)
     Tomáš Herbrych (Mlázovice)
11. Zdeněk Fišer (Lázně Bělohrad)
12. Ivan Golovatuyk (Mlázovice)
13. Zuzana Šecová (Nevrátice)
14. Jan Kasa ml. (Praha)

Text i foto: Martin Šídlo a Tomáš Herbrych

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!