Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Jste spokojeni se službami mlázovické knihovny?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 3

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Badmintonový turnaj se vydařil na jedničku

03. 12. 2013

Parta nadšenců pod vedením Jiřího Johna uspořádala v sobotu 30. listopadu 2013 v mlázovické tělocvičně atraktivní turnaj v badmintonu.

Mlázovice byly poslední desetiletí zaslíbené fotbalu, volejbalu, nohejbalu, tenisu a částečně stolnímu tenisu. Vypadá to však, že tento výčet populárních sportů bude mít nový přírůstek. Badminton, zajímavá hra původem z Asie, si získává oblibu mnoha mlázovických sportovců. Logickým vyvrcholením zvýšeného zájmu bylo uspořádání prvního ročníku badmintonového turnaje smíšených dvojic, který se odehrál poslední listopadovou sobotu v mlázovické tělocvičně.

Jak již název napovídá, nastoupila proti sobě dvoučlenná družstva, v každém byl muž a žena. Celkem startovalo šest dvojic. Ty se všechny vzájemně potkaly ve dvou jednosetových utkáních. Původně půldenní program se prodloužil do pozdních odpoledních hodin. Celkovými vítězi se stal „Bílý balet“, v této dvojici baletil Pavel Herbrych a Renáta Kubíčková. Stříbrnou pozici obsadili „Vějíři“ – Jiří John s Věrou Janatovou a na třetím místě přistáli „Eva a Vašek“ alias Eva Babičová a Tomáš Sláma.

Soutěžní klání přineslo mnoho pohledných a napínavých soubojů. V průběhu celého dne panovala v tělocvičně přátelská a pohodová atmosféra, kterou si hráči náležitě vychutnali. Všichni vyjádřili přání zúčastnit se dalšího ročníku. Je dobře, že v době facebooků, počítačových her a dalších druhů pasivní zábavy, lze úspěšně uspořádat nový sportovní turnaj, který si již od prvních krůčků získá značnou popularitu.

Fotogalerie: Veronika Huťová

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!