Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Jste spokojeni se službami mlázovické knihovny?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 3

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


2. ročníku tenisového turnaje nepřálo počasí

15. 08. 2010

První srpnový víkend uspořádali Tomáš Herbrych a Martin Šídlo, za podpory městečka, druhý ročník tenisového turnaje na hřišti u koupaliště. I když počasí sportu moc nepřálo, turnaj přinesl kvalitní hru a napínavé souboje.

V sobotu 7. srpna 2010 byl uspořádán druhý ročník tenisového turnaje. Přihlásilo se celkem 10 hráčů. Začalo se dopoledne v 9. hodin rozlosováním. První zápas odehrál Sláma a Šístek za deštivého počasí. Několikrát se muselo přerušovat. Jasně zvítězil Šístek 6:1, 6:1.

Další duely byly přesunuty pro špatné počasí až na 13. hodinu. Ve druhém zápase se potkal Herbrych s Vašíčkem, který vyhrál 6:3 a 7:5. Třetí hru na kurtu ovládl M. Šídlo, který porazil M. Čapka 6:0 a 6:4. Jako poslední ve skupině nastoupili Z. Fišer a V. Šídlo. Zápas skončil ve prospěch V. Šídla 6:4 a 6:2. Protože nenastoupil přihlášený hráč R. Dobiáš, jeho soupeř J. John postoupil bez boje do čtvrtfinále. V něm porazil hladce V. Šídla 6:2, 6:2. M. Šídlo smetl M. Čapka 6:0, 6:0 a Šístek porazil Vašíčka 6:0, 6:1.

V neděli 8. srpna 2010 turnaj pokračoval semifinálovými boji. Po strhující bitvě vyhrál M. Šídlo nad J. Johnem 1:6, 6:3 a 6:4. Ve druhém semifinále si poradil D. Šístek s M. Čapkem 6:1, 6:1. Finále bylo velmi dlouhé a vyrovnané. V napínavém souboji byl nakonec lepší D. Šístek a tím získal turnajové prvenství.


Konečné pořadí:

1. D. Šístek
2. M. Šídlo
3. J. John
4. M. Čapek
5. V. Šídlo
6. T. Vašíček
7. T. Herbrych
8. Z. Fišer
9. T. Sláma


Tomáš Herbrych, Martin Šídlo





Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!