Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


13. ročník turnaje v mariáši přinesl napínavé souboje

14. 02. 2009

Mlázovice jsou každoročně dějištěm zajímavého klání hráčů mariáše. Taktéž letos, 7. února 2009, svedli napínavé souboje v místní restauraci Radnice.

V sobotu dne 7. února 2009 se v příjemném prostředí jídelny restaurace Radnice v Mlázovicích konal 13. ročník turnaje v křížovém mariáši. Turnaje se zúčastnil rekordní počet 33 hráčů (jeden byl náhradník a střídal). Hrálo se podle předem daných pravidel na šest kol po 45ti minutách. Vše začalo v 9.30h a skončilo v 16 h vyhlášením výsledků. O přestávkách po každém druhém kole bylo podáváno výborné občerstvení, které si všichni účastníci pochvalovali.

Výsledky turnaje:
1. Jaroslav Richter – Semily
2. Josef Flegr – Semily
3. René Balaš – Hořice
4. Jaroslav Frýba – Semily
5. Bedřich Koch – Semily
6. Luboš Holeček – Mlázovice
7. Josef Tichý – Semily
8. Petr Kynčl – Semily
9. Miroslav Škaloud – Lomnice nad Popelkou
10. Stanislav Stoklasa – Mlázovice

Všichni účastníci turnaje dostali dle vlastního výběru, podle dosaženého pořadí, věcné ceny. Mimo tyto byl odměněn nejstarší účastník – Vladislav Fejfar ze Šárovcovy Lhoty a poslední v pořadí – Milan Kubíček z Mlázovic. Pořadatelé turnaje děkují všem sponzorům za poskytnutí věcných darů. Byli to především: Zdenka Rechcíglová z Mlázovic, Pressbet Mlázovice, Městys Mlázovice, přátelé mariáše z Chotče, Jiří Otruba z Mlázovic a další. Panu Petru Zapadlovi z Mlázovic patří poděkování za pomoc při organizaci turnaje.

Pořadatelé turnaje se těší na Vaši účast v příštím ročníku, který se bude konat v průběhu února roku 2010.


Text: Bohumír Kudlička, foto: Petr Zapadlo


Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře

Dosud nebyly ke článku vloženy žádné komentáře. Buďte první!