Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice Městys Mlázovice

Anketa

Měla by obec usilovat o rekonstrukci tenisového hřiště (staré již dosluhuje)?


100bar100 %

bar0 %

Celkový počet hlasů: 1

Používat anketu a komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé. Chcete se registrovat?


Sobotní odpoledne patřilo dětem v maskách

13. 03. 2011

V sobotu 12.3. 2011 se v Mlázovicích konal dětský maškarní bál. Sál Radnice praskal ve švech, povedená akce potěšila 96 dětí a 130 dospělých.

Hlavní břímě organizace padlo na rodiče dětí a mateřskou školku, za podpory městečka. Akce měla tradičně obrovský úspěch. Maminky si daly obzvláště záležet, takže o krásné masky nebyla nouze. Hudební produkci zajistil D.J. Mirek, děti si mohly zařádit i s Míšou Brumíkem.

Pořádala se řada soutěží, kde nakonec každý vyhrál nějakou tu sladkost, chybět nemohl ani legendární párek s hořčicí a chlebem, který děti dostávají v rámci vstupného k občerstvení již minimálně 30 let :-). Po tombole, ač byla bohatá, se jenom zaprášilo. Vyhrával každý lístek, takže nehrozily žádné slzičky zklamání.

Díky letošnímu pozdějšímu termínu se maškarního mohla zúčastnit většina dětí, neboť hlavní vlna chřipek a nachlazení již přešla.

Budiž velký dík všem organizátorům a sponzorům. Výtěžek z maškarního bude využit při dalších akcích pro děti.

Fotogalerie

Komentáře

Příspívat do komentářů mohou pouze registrovaní uživatelé. Pokud máte zájem psát komentáře, proveďte nejdříve svou registraci.
Vložení komentáře
#2 | Tomáš Komárek | 15. 03. 2011 08:03
Chci poděkovat rodičům, školce i ostatním dobrovolníkům, kteří připravili a zorganizovali perfektní maškarní rej, který neměl konkurenci široko daleko. Kvůli pracovním povinnostem jsem sice nemohl přijít, ale z fotek je vidět, že si to děti pořádně užily!
#1 | Dagmar Šimůnková | 14. 03. 2011 18:00
Dobrý den.
Věřím, že se všem sobotní odpoledne líbilo a sejdeme se opět za rok.
Ale za sebe musím přiznat, že jsem moc zklamaná tím, že někdo dokáže využít akce pro děti, aby se obohatil na úkor jiného. Sebrat mladé mamince, batoh se všemi doklady, peněženkou, mobilem, … ale i plínkami a svačinkou pro děti, je opravdu otřesné. Jsem ráda, že se batoh nakonec našel a chyběla ,, pouze“ část peněz, ale nic to nemění na tom, že takový člověk dokáže zkazit sváteční náladu mnoha lidem.
Vím, že je ,,nová doba“, ale pokud to znamená, že si mezi sebou přestaneme věřit, raději bych žila v nějaké ,,staré době“.
Šimůnková Dáša